Právě je pon 23. dub 2018 23:11:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zhorsena detekce
PříspěvekNapsal: pon 10. bře 2008 21:04:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 05. lis 2007 01:00:00
Příspěvky: 95
Bydliště: Praha
Musel jsem reklamovat detektor asi pred mesicem (prestal jit zvuk) a u toho nahradniho si jiz chvilku rikam ze ma nejakou horsi detekci.
Resp. dodnes jsem ho vozil na horizontal (protoze jsem pujcil svuj pda drzak) a i na horizontal mi prisla detekce horsi nez u minuleho valentinea. Dnes jsem ho konecne dal na vertikal a jelikoz bydlim v cimicich tak mam stacionar na cimicke co by kamenem dohodil... A jak jsem byl rozcarovan kdyz tam kde jsem mel u minuleho na prijezd temer 300m detekci (u odbocky pred svetelnou krizovatkou) mam nyni taktak 100m a na odjezd mam nyni tak 30-40m a na posledni prujezd byla detekce az za radarem.

Nenapada Vas cim by to mohlo byt? Resp, prijde vam to jako dostatecny duvod pro reklamaci? Jinak V1 je 3.863 a nastaveni samozrejme Ka More responsive On, Ka False Alarm Guard Off, Euro On (u na displeji), Pop Off a radar je tesne nad 34, 34.016GHz tusim. A auto je stale to same ;-)

V1 je od antiradar.info a zatim pristup pan Duska musim pochvalit, tak snad i toto veme jako dostatecny duvod pro reklamaci a pokusim se ho nejak vymenit pokud to pujde za RX65.

Chjo :-/

_________________
RX65e2, V1 3.863 minuly


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10. bře 2008 22:23:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3603
Bydliště: Praha
?e by se detektor mírně rozlaďoval? Zkoužel jsi ho vypnout a opět zapnout jestli se to nezlepší?

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10. bře 2008 22:37:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 05. lis 2007 01:00:00
Příspěvky: 95
Bydliště: Praha
Robert píše:
?e by se detektor mírně rozlaďoval? Zkoužel jsi ho vypnout a opět zapnout jestli se to nezlepší?


Jj, byl tesne po restartu, zapnul jsem ho tam ani ne minutu pred merenim i jsem ho restartoval behem a stejny vysledek. A ty jako prodejce asi budes vedet jaky SN ted mas k dispozici a toto je 3350890919, je novy? Mel by byt, resp. minuly V1 mel 3343...

_________________
RX65e2, V1 3.863 minuly


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11. bře 2008 00:10:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 05. lis 2007 01:00:00
Příspěvky: 95
Bydliště: Praha
vzdyt ted muj tata s Escortem 8500 x50 Ka Superwide (horizontal) ma na tom radaru lepsi nebo stejnou detekci nez ja V1 Euro vertikal... :|x

_________________
RX65e2, V1 3.863 minuly


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11. bře 2008 10:52:00 
SteveO píše:
vzdyt ted muj tata s Escortem 8500 x50 Ka Superwide (horizontal) ma na tom radaru lepsi nebo stejnou detekci nez ja V1 Euro vertikal... :|x


Tak to je fakt blby... :D Holt budes muset jit reklamovat


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 12. bře 2008 00:23:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
SteveO píše:
A ty jako prodejce asi budes vedet jaky SN ted mas k dispozici a toto je 3350890919, je novy? Mel by byt, resp. minuly V1 mel 3343...

Sériová čísla v 2008/02 byla: xxxxxx0944
Sériová čísla v 2007/10 byla: xxxxxx0921

Takže ten tvůj anžák tipuju tak 2007/09.
Ale tak jako tak bys měl mít poslední firmware, tj. 3.863.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zhorsena detekce
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 10:25:17 
Offline
nováček

Registrován: sob 11. srp 2012 09:11:28
Příspěvky: 20
Bydliště: Jičíněves
No mě V1 nedetekoval ptačí budky... mám ho sice jen 3 dny ale fakt nevím... mám verzi 3.893 a byl uplně ticho... nevím jestli byl radar zaplej nebo vyplej,to si bohužel nemohu ověřit... tak to zkusím ještě dnes... nevíte někdo na Hradecku kdo by měl V1 a poradil mi co a jak?Pokud to nebude brát ptačí budky,mám V1 reklamovat?

Díky za radu...

_________________
Živého mě nedostanou


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz