Právě je čtv 19. črc 2018 13:10:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 14. črc 2007 19:09:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 22
mam 3.861. Dovoz z CR od Abela. Nebojim sa ze by bola zla len mi je to trochu divne. Bel 965cz pipal spolahlivo - samzorejme to bolo este v januari a februari.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 16. črc 2007 11:20:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
To je v poho, môj V1 sa tam ozval iba jeden krát z 10 prejazdov, raz som tam zastavil, hodil polohu do GPS a skúžal aj iné pásma, či V1 nazapne, a nič. Radar je väčžinou proste vypnutý. Takže môže? by? kžudný.

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 108 km D1 u NMnV SK
PříspěvekNapsal: pon 16. črc 2007 20:49:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 06. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Morava a Slovensko
Přesně tak, jak píše Sarkan, já jezdím kolem budek na 108. km 2 krát týdně a mám takový pocit, že brzy na jaře to občas fotilo, ale měly to nějaké domrvené, protože to blýskalo i když jsem jel schválně pomalu a naopak i když jsem jel rychle. (Obsílka žádná nedožla) Teď mám V1 a detekuje všechno spolehlivě, ale tyto ptačí budky jsou hluché, nebo vybrakované. Například dneska v BA cca 3 km po výjezdu z tunelu Sitina ve směru na ?ilinu mi V1 detekoval mobilní radar v protisměru přes svodidla. Akorát jsem zahlídl v protisměru stíhače, ale to ž kasírovali. Takže naže strojky jsou vesměs v pohodě akorát budky jsou bez vajec.

_________________
V1 verze 3.861 - nejúspěžnější na SK dálnici BA-NMnV, od vánoc 2007 V1 jenom testuji stále na kontu 0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18. črc 2007 08:56:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Jel jsem po D1 a u benzinky Avanti nebo jak se jmenuje (jediná na D1) ,tak hned u ní je mýtná brána a tam mi to spoužtí Laser.Nevíte co to je? :?

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18. črc 2007 09:52:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6186
Bydliště: Praha
Luká? Čala píše:
Jel jsem po D1 a u benzinky Avanti nebo jak se jmenuje (jediná na D1) ,tak hned u ní je mýtná brána a tam mi to spoužtí Laser.Nevíte co to je? :?


Infra přisvícení kontrolních kamer na mýtné bráně.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18. črc 2007 09:57:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
?koda že to to nebere i úsekovky tam je jinačí přisvícení?

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18. črc 2007 10:27:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6186
Bydliště: Praha
Luká? Čala píše:
?koda že to to nebere i úsekovky tam je jinačí přisvícení?


Přisvícení je tam podobný nebo možná i stejný. Ale detekce IR přisvícení je věc náhody a nedá se s tím počítat. Možná je to dané úhlem naklopení a výkonem světla. Je pár míst, kde to většinou detekuje. Nejlíp na to fungovaly starý Bel 945/960 a Target 550. V1 občas, Bel 965/995 téměř vůbec ne.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18. črc 2007 11:38:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Jojo mi ale říkal jeden známý že mu Bel 995/cz bere IR ale není na to spolehnutí.Tak to na D1 musí být asi nějaké silné když to bere V1.Jinak jsem jezdil o víkendu po Praze a asi 3 falešné poplachy.A úsekovku ani jednu. :(

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: nic moc zatim
PříspěvekNapsal: sob 21. črc 2007 17:15:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 19. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 13
Tak dneska jsem s mym novym V1 snad dokonce verze nakonci s "3" najizdel u cernyho mostu na tu dalnici...ted je tam nejake zuzeni... mestska tam mela normalni radar a V1 ho detekovala tak 30 metru pred nima a to jeste velice slaboucce

ten radar byl namiren proti memu autu, ikdyz spis proti tomu co jelo ve vedlejsim pruhu stejnym smerem...kazdopadne i tak mi ta detekce prijde hoooodne slaba


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nic moc zatim
PříspěvekNapsal: ned 22. črc 2007 13:16:00 
DavidU píše:
Tak dneska jsem s mym novym V1 snad dokonce verze nakonci s "3" najizdel u cernyho mostu na tu dalnici...ted je tam nejake zuzeni... mestska tam mela normalni radar a V1 ho detekovala tak 30 metru pred nima a to jeste velice slaboucce

ten radar byl namiren proti memu autu, ikdyz spis proti tomu co jelo ve vedlejsim pruhu stejnym smerem...kazdopadne i tak mi ta detekce prijde hoooodne slaba


škoda, že V1 nezobrazuje frekvenci... Ale MP měří většinou na 34.3 - takže tady bych hledal příčinu detekce/nedetekce. :idea:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nic moc zatim
PříspěvekNapsal: ned 22. črc 2007 15:13:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
DavidU píše:
Tak dneska jsem s mym novym V1 snad dokonce verze nakonci s "3" najizdel u cernyho mostu na tu dalnici...ted je tam nejake zuzeni... mestska tam mela normalni radar a V1 ho detekovala tak 30 metru pred nima a to jeste velice slaboucce

ten radar byl namiren proti memu autu, ikdyz spis proti tomu co jelo ve vedlejsim pruhu stejnym smerem...kazdopadne i tak mi ta detekce prijde hoooodne slaba


Snad na konci s "3" - to neví? jakou má? přesně verzi? Pokud vím, zatím je verze 3.862 tak jakou má? vlastně?

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23. črc 2007 05:53:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Tak v pátek večer jsem jel s Otrokovic do Zlína a úsekovky u Samohýla mi spustila V1 laser ale až na druhých kamerách.Bylo to cca kolem 20.00 hod a zatím mi úsekovku V1 ještě nebral tak jsem překvapen.Myslím si ale že to byla náhoda.A nebo že bych překročil rychlostžTo doufám že ne. :roll:

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20. lis 2007 19:57:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
řidič BOB píše:
řidič BOB píše:
Jak jsi je mel umisteny? V1 horizontal a RX65e vertikal, nebo jinak? Sorry, to video fakt neni moc detailni, tak se ptam.


Hmm. to video je opravdu na draka :|x Ale bohužel 6500 lepší nezvládne :( Zítra snad ž bude hotová oprava mé zdechlé N95 8)
V1 jsem měl na okně pod clonou spolujezdce - horizontal... RX65e vozím stabilně na "Snaila" ;)

Takze kdyby byl V1 taky vertikalne, je velmi pravdepodobne, ze by byl vyrazne lepsi... mam pravdu?

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20. lis 2007 20:02:00 
schwaara: hmm, tak to opravdu nevím...fakt je, že jsem to nezkoužel...a taky nevím, jakou polarizaci tam ty radary mají - jsou tam dva a každý je natočen do jednoho směru, ale nevím, který z nich byl funkční... Ovšem jeden místní člen (Luká? Č. 8) ) říkal, že tato moje detekce je o fous lepší ne? detekce jeho V1.. on jí ale má, myslím, dole na palubce...taky v horizontálu :?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20. lis 2007 20:16:00 
Dneska jsem jel s V1 (pouze s ní) směr Praha-Plzeň-Klatovy-Stod a z5... Za celou cestu jsem měl pouze 3 místa s FP... U Tesca na příjezdu i odjezdu do Plzně... Na Borech u Panasonicu a pak na za kruháčem směrem na Rozvadov... Jinak vůbec nic - ani radar v "ptačí" budce a ani jiné vlnění :|x
Kua, takovéto pracovní nasazení PČR mne tedy váš ně rozčiluje :!:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz