Antiradary-Forum.NET
http://www.antiradary-forum.net/

POZOR!!! Kriticky problem u V1?!
http://www.antiradary-forum.net/viewtopic.php?f=4&t=396
Stránka 3 z 5

Autor:  řidič BOB [ stř 09. led 2008 23:10:00 ]
Předmět příspěvku: 

schwaara: já jezdím po celé ČR a ramerů potkávám poměrně dost... Toto zařízení určině nezmizí, jelikož měřit v zimě laserem není moc příjemné a dlouho praktikovatelné ;)

Autor:  marsal [ stř 09. led 2008 23:13:00 ]
Předmět příspěvku: 

Tužil jsem to, a jen mi to potvrzuje?. Mám ale asi pech, na jammer mohu zapomenout. Mám služební auto, které měním každých 6 měsíců a majiteli vozu (firmě) by se asi nelíbila dodatečná instalace tohoto zařízení.

Nedovedu si ani představit ani montá? a demontá?, asi by to bylo moc náročné. navíc jezdím hodně do zahraničí, a tam by z toho v některých zemích mohli i p****t.

Smůla.

Autor:  Josef [ stř 09. led 2008 23:31:00 ]
Předmět příspěvku: 

Bohužel se dá měřit laserem i z auta, ale měření Ramerem je stejné, vždy někdo musí stát venku a auta zastavovat, když se měří po směru a to je hodně často....
Nechci rozhodně někoho odrazovat od nákupu detektoru, jenom poukázat na to, že je to nedostatečná ochrana a je nutné přemýžlet o jammeru a POI. Ale to ž jsem OT

Autor:  emc [ pát 29. úno 2008 02:23:00 ]
Předmět příspěvku: 

davidt píše:
Opravte mě, jestli se pletu, ale V1 by neměla zachytit ani některé další radary o kterých se tu psalo na frekvenci např. 34.116GHz, apod.

To jo. To je hodně ujetá frekvence. Na tu ž je pravděpodobně i RX65e2 krátká, má +-100MHz. Původní RX65e1 by to měla zvládnout, má +-120MHz.

davidt píše:
Jediné, co mě napadlo, jestli to nejde "požtelovat" nějakým "neodborným zásahem", protože např. pásmo 33.80 GHz +-100 MHz se zdá být naprosto zbytečné v ČR.

Moc růžově to nevypadá, v detektorech se používá pamě?, která:
1) není v patici - hůř by se vyndavala, ale ani to není až takový problém
2) firmware je v paměti MC68HC908MR32" onclick="window.open(this.href);return false;" class="postlink">http://www.google.cz/searchžq=MC68HC908MR32]MC68HC908MR32 "uzamčen" tak. že se nedá přečíst, avšak kdysi se to podařilo technikům z Cyberdyne technologies (buď ?ikovností, nebo někdo z BEL poskytl heslo)


Autor:  SteveO [ pát 29. úno 2008 10:33:00 ]
Předmět příspěvku: 

Citace:
Ka:
34.60 GHz +-40 MHz [34.56 - 34.64 GHz]
34.30 GHz +-140 MHz [34.16 - 34.44 GHz]
34.00 GHz +-40 MHz [33.96 - 34.04 GHz]
33.80 GHz +-100 MHz [33.70 - 33.90 GHz]

Prý žádné rozžíření pásma nechystají.

Opravte mě, jestli se pletu, ale V1 by neměla zachytit ani některé další radary o kterých se tu psalo na frekvenci např. 34.116GHz, apod.

Jediné, co mě napadlo, jestli to nejde "požtelovat" nějakým "neodborným zásahem", protože např. pásmo 33.80 GHz +-100 MHz se zdá být naprosto zbytečné v ČR.


Dobrá práce, mám radost, že zas komunikují :-)

34.116GHz je, pokud se nepletu, bug starých Belů, kteří tuto frekvenci ukazují i na stacionáru na Čimické, který je těsně nad 34GHz. Ještě zobrazování frekvencí asi pořádně neuměli, víc nám asi poví prodejci ;-) Takže této frekvence bych se zas tak nebál, spíš třeba ten rozladěný ramer na 33,928 a podobné frekvence. Průběh citlivosti na krajích připomína parabolu, takže V1 by měl brát i radary kousek mimo jeho pásmo, ale s podstatně zhorženou citlivostí.

S tím požtelováním... Firmware iPodu byl prolomen člověkěm, který změřil přes jack konektor binárku co tam proběhla, resp. doslova kód pro firmware odposlouchal. A V1 komunikovat s počítačem přes napájecí zdířku umí, ale dál to neumím :D

Autor:  x2005 [ pát 29. úno 2008 11:16:00 ]
Předmět příspěvku: 

davidt píše:
Z mailu od Valentine One:
Valentine One Frequency Coverage
current version: 3.863
Current Euro Frequencies:
Ka:
34.60 GHz +-40 MHz [34.56 - 34.64 GHz]
34.30 GHz +-140 MHz [34.16 - 34.44 GHz]
34.00 GHz +-40 MHz [33.96 - 34.04 GHz]
33.80 GHz +-100 MHz [33.70 - 33.90 GHz]

No tak to potom vysvětluje celý problém s nedetekcí jednoho(?) rozladěného(?) radaru na 33,929GHz. Ale jak bylo psáno dříve, Ramer má dle specifikací 34,00 GHz +- 100MHz. Takže vlastně ani rozladěný není. Stačí jenom napsat Miku Valentinovi, až udělá režim "c" (jako cz/sk), kde bude pouze 34,0GHz +- 100MHz a 34,3GHz +- 100MHz. Král zase ožije. A možná zmizí i falešné poplachy (které mají v Praze vžichni mimo Josefa).


Citace:
...34.116GHz je, pokud se nepletu, bug starých Belů...

Tak to není. špatně ukazují frekvenci Target 550 v5.2 - má posun cca +0,140GHz ve zobrazené frekvenci.

Autor:  emc [ pát 29. úno 2008 16:11:00 ]
Předmět příspěvku: 

x2005 píše:
Ale jak bylo psáno dříve, Ramer má dle specifikací 34,00 GHz +- 100MHz.

Já myslím, že dle specifikace to je 34.0GHz +- 30MHz resp. 34.3GHz +-30 MHz. Tabulkové specifikaci Rameru by tabulková specifikace V1 vyhovovala s rezervou. Každopádně realita je jiná defakto není důvod, proč by amící ten rozsah nerozžířili na +- 100MHz.

x2005 píše:
A možná zmizí i falešné poplachy (které mají v Praze vžichni mimo Josefa).

Je fakt, že zbytečně čmuchá na 33.8 a 34.6 GHz, co? může být zdrojem faležňáků navíc. Kdyby Mike snížil počet nastavení mute z nějakých pěti na 2, zbyli by mu další písmenka na přímé zapínání jednotlivých částí Ka, tak jak to má BEL... Ale tohle mi narozdíl od zbytečně úzkého pásma nevadí.

Já teda jezdím Guard OFF. Radži víc faležňáků, ne? jedna opožděná detekce...
Jezdíte někdo s trvale zapnutým Guard ON? O kolik se sníží citlivost v praxi? Jak to vypadá s faležňáky?

Autor:  Josef [ pát 29. úno 2008 17:52:00 ]
Předmět příspěvku: 

Taky by mohl výrobce V1 to posunout na +/- 80MHz, ovšem kdo ho k tomu donutí? (Robert??)

Jinak ono stačí pár skrytých kamer se smyčkou a je člověk bez papírů taky a pravděpodobnost je mnohem vy??í, ne? ujetý Ramner ;)

Autor:  SteveO [ pát 29. úno 2008 19:34:00 ]
Předmět příspěvku: 

Citace:
Ramer ma 34,00 GHz +- 0,1 GHz, takto to je dost velky problem!


On je k dispozici i manual na Ramer AD9 nebo je toto z znameho manualu k Ramer 7M? Jen jestli treba AD9 nema mensi rozptyl, coz by mi udelalo radost :-)

Leda by stare 7M (ke kterym je kolujici manual) mely +-0,1GHz a novejsi 7M pouze 0,1% GHz (http://www.rametchm.cz/index.php?typ=RMA&showid=87&idzbozi=7317226&search_vyraz[0]=|n|manual&search_vyraz[1]=|n|ad9&search_zvyrazni=true&fla=1) nebo maji na strankach bug :-)

A nevite nekdo, jak je to dlouho co 7M byl nahrazen AD9?

Autor:  gebič [ pát 29. úno 2008 19:51:00 ]
Předmět příspěvku: 

Proto pouzivam RX 65 EURO a Bel 975 EURO a tohle nemusim resit, zatim :D

Autor:  gebič [ pát 29. úno 2008 20:54:00 ]
Předmět příspěvku: 

Citace:
To ž vyjde levněji vozit v kapse pár tisíc a ty orgány uplácet


Mam to pujcene na testovani a zatim spokojenost, super je, ze brzdim, kdyz zacnou pipt oba a funguje to zatim 100%... :D

Autor:  bpavel [ pát 29. úno 2008 22:53:00 ]
Předmět příspěvku: 

To Gebič: Přesně to o čem mluví? jsem již taky jednou zvažoval, dva detektory, pokud začnou řvát oba je důvod brzdit. Obávám se ale, že pokud mne někdo nepověří testem jako tebe tak to u mě reálně nehrozí. A to že bych určitě testoval rád. :D

Autor:  gebič [ pát 29. úno 2008 23:32:00 ]
Předmět příspěvku: 

to bpavel: Znam i lidi co vozi 3.. :D

Autor:  Robert [ pon 03. bře 2008 15:37:00 ]
Předmět příspěvku: 

Neví někdo co je pravdy na tom, že je Mike spolu/majitelem Belscortu?

Mám takovej dojem, že Beltronicsu poměrně dost vidí co účetnictví, pač má poměrně dobré informace o tom co a v jakým množsví od Beltronicsu bereme.

PS: Víte, že centrála Valentine Reseach je cca 20 mil od centrály Beltronicsu a ta je jen o jeden vchod od centrály Escortu? V rámci USA to nejsou moc velký vzdálenosti... Není nad pořádnou konkurenci :D .

Josef: Bohužel, vypadá to že Valentine Research nemá moc zájem upravovat něco pro ČR, respektive nemá moc zájem do ČR dodávat, respektive možná by radži, kdyby do ČR dodávala "konkurence" :?:

Autor:  antilaser [ pon 03. bře 2008 16:09:00 ]
Předmět příspěvku: 

To je zajímavý propletenec. :shock: Hlavně, že tu máme detektory, které fungují. Jen bych přivítal na ostravsku nějaký stacionár. Nebo nevíte někdo, kde je v Ostravě nebo poblíž aspoň info tabule pracující v Ka pásmu?

Stránka 3 z 5 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/