Právě je stř 14. lis 2018 07:45:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2007 08:56:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 88
Bydliště: Ostrava
Prima info.... :( Předevčírem mi V1 dorazil.

_________________
podpis smazán adminem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2007 10:51:00 
Ano, v létě se mi to stalo několikkrát ;)
Teď, zatím, V1 vždy detegovala...ale pro jistotu jí mám dublovanou RXem nebo 995tkou 8)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2007 11:35:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 88
Bydliště: Ostrava
Díky, ž jsem v klidu... 8)

_________________
podpis smazán adminem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2007 12:21:00 
Antiradary BEL píše:
BOB: JJ, to je nejlepsi, koupit si hned komplet V1 + RX65 EURO, ale pro jistotu bych to jeste doplnil 975 EURO! :D


Já vždycky u všeho kupuju kompletku :lol: :lol: :lol:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2007 16:00:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
Samozřejmě že jistota není nikdy a může být rozladěn i policejní radar. Frekvečně cestuje i RX65e, ne ale o moc, podle zkušeností po zahřátí o 10-15MHz. V1 má zabudovanou teplotní stabilizaci frekvence, nicméně její účinnost neznám.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 05:09:00 
minulý týden Poděbradská večer směr č.most MP (zastávka bus sídližtě Hloubětín) - V1 ani ?uk, nažtěstí jsem je viděl s předstihem ale myslel jsem, že neměří. Ovšem vybírali hned za Shellkou, včetně auta který kolem mě prosvižtělo, takže měření na 100% probíhalo.

Tak jsem si řekl že to byl zřejmě laser... ale tenhle topic mě trochu rozhodil :?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 13:09:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
O tomto rozsahu V1 jsem taky slyšel a bohužel to je ten problém, některé policejní radary mohou být "posazeny" i na 33.95 a tak má V1 problém s detekcí.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 13:31:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6198
Bydliště: Praha
Citace:
inak V1 prehladava v EURo mode frekvencie v rozsahu 33.97GHz do 34.65GHz


Citace:
O tomto rozsahu V1 jsem taky slyšel a bohužel to je ten problém, některé policejní radary mohou být "posazeny" i na 33.95 a tak má V1 problém s detekcí.


Ovšem:
Citace:
Policejní radary řady AD7 a AD9
34,3 GHz ± 0.1 % GHz
34 GHz ± 0.1 % GHz


Údajně se výše popsaný problém vyskytnul u jednoho(?) radaru pražské PČR (felicia combi), která na Bel 995CZ ukazuje cca 33,929

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: V1
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 18:31:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 06. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 21
Bydliště: Kunovice
x2005 píše:
Citace:
inak V1 prehladava v EURo mode frekvencie v rozsahu 33.97GHz do 34.65GHz


Citace:
O tomto rozsahu V1 jsem taky slyšel a bohužel to je ten problém, některé policejní radary mohou být "posazeny" i na 33.95 a tak má V1 problém s detekcí.


Ovšem:
Citace:
Policejní radary řady AD7 a AD9
34,3 GHz ± 0.1 % GHz
34 GHz ± 0.1 % GHz


Údajně se výše popsaný problém vyskytnul u jednoho(?) radaru pražské PČR (felicia combi), která na Bel 995CZ ukazuje cca 33,929


V1 má v euro rozsah +- 80 MHz t.j. 33,920 až 34,080 v tomto pasmu tedy detekuje jak tu felicii combi 33,929 i ten ujetý Ramer na 33,95 ....
Ramery mají povolený rozsah +- 0,1% t.j. 34,3 MHz Valentin 1 +- 80MHz detto v pasmu 34,3GHz aby Ramery ujeli o vice jak 80 MHz jenom vyjímečně a V1 má teplotně stabilizovanou frekvenci řádově do 10 MHz ,za oknem v létě na slunci jsou extrémní teploty ,výrobce ručí do teploty 85 oC a -30 oC ,kdyžse měří obyčejně mají oba Ramer i V1 leto nebo zimu ....... .... prosím o co tady jde je to zkutečně technický problém nebo obchodní ,Valentínu se mává ?átečkem??

_________________
Romeo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 19:15:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
Tak to vypadá, že obchodníci rychlokvažky z Aukra dávají vé jedničce sbohem ž teď. Buď sledují toto fórum a bojí se že svoje kousky ž neprodaj, nebo dováží v opravdu velkém množství a tudí? mohli dost slevit. Jak jinak si vysvětlit cenu 8999.-Kč ?

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 19:15:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
Já jsem podobný problém zaznamenal před časem v Modřanech u policejní Octávky, takže se nejedná o jedno auto...

Trochu podivná je uváděná tolerance 34 GHz ± 0.1 % GHz - co si pod tím mám představit? Buď je tolerance 0.1GHz a nebo 0.1% co? je dost odližný údaj!

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 19:40:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6198
Bydliště: Praha
Josef píše:
Trochu podivná je uváděná tolerance 34 GHz ± 0.1 % GHz - co si pod tím mám představit? Buď je tolerance 0.1GHz a nebo 0.1% co? je dost odližný údaj!


Zdroj: http://www.rametchm.cz/index.php?typ=RMA&showid=87&idzbozi=7317226&fla=1

Přiznám se, že jsem to tupě zkopíroval bez kontroly. Ale vždy jsem uvažoval 34 GHz ± 0.1 GHz. Předpokládám, že desetinu procenta by u takového typu produktu nikdo vůbec jako toleranci neuváděl.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 19:45:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6198
Bydliště: Praha
Antiradary BEL píše:
.... kdyz potka bilou Fabii u Sazka Areny, tak mu V1 nikdy nepipa. Poprosil jsem ho, at priste ten detektor vypne a znovu zapne a zjisti, jestli je radar aktivni.


Pokud by vypnout/zapnout nepomohlo, tak přepnout do SuperWide KA (režim "A"). Ovšem potom bude detekce až v paprsku. A nebo sebou vozit 1ks Bel 960/945/965/995CZ nebo rx65euro v režimu TEC, kdy ukazuje frekvenci. A bude to jasné hned.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: V1
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 21:56:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 06. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 21
Bydliště: Kunovice
Antiradary BEL píše:
Romeo: Je to problem technicky i obchodni, t.j. pokud se tato chyba potvrdi z vice zdroju, tak se asi V1 zamava sateckem. Nebo si myslite, ze zakaznici budou kupovat za skoro 20.000 Kc detektor, na ktery se nemohou 100% spolehnout? To uz si zrovna mohou koupit 995 USA nebo RX65 USA za polovicni nebo dokonce tretinovou cenu! :!:

Ostatni cast prispevku jsem moc nepochopil, podle mych informaci V1 v Euro modu nema nekolik diskretnich pasem, ale ma to spojite od - do. Presne hranice nevim, ale v lete jsem zaznamenal "nedetekci" jak na 34.00 GHz, tak na 34.30 GHz, takze to asi pri zahrivani "plave" u ruznych kusu ruzne anebo se to zuzuje z obou stran. Mimochodem, pry se tento problem objevil paradoxne az pri implementaci teplotni stabilizace :D .

A na upresneni, Ramery maji rozsah 34.00 a 34.30 GHz +-0.10 GHz, takze od 33.90 - 34.10 a 34.20 - 34.40 GHz, coz pripadny 80 MHz rozsah nepokryje.


Technické podmínky Ramet 7F Rozsah 34,00 +- 0,1% GHz a ne +- 0,1GHz to je velký rozdíl WWW.rametchm.cz/index rozdíl je 70MHz a to je zásadní....rozsah 80 MHz to pokryje u V1 . V1 má 2 rozsahy a to 34,00+-80MHZ a 34,3 +-80 MHz i frekvence Rametu jsou 34,00 a 34,3 GHz +- 0,1%GHz t.j. +- 34,00 MHz a to se do +- 80MHz V1 bohatě vejde.

_________________
Romeo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: V1
PříspěvekNapsal: sob 01. pro 2007 22:12:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 06. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 21
Bydliště: Kunovice
[quote="Josef"]Já jsem podobný problém zaznamenal před časem v Modřanech u policejní Octávky, takže se nejedná o jedno auto...

Trochu podivná je uváděná tolerance 34 GHz ± 0.1 % GHz - co si pod tím mám představit? Buď je tolerance 0.1GHz a nebo 0.1% co? je dost odližný údaj![/quote

Tolerance je zkutečně +- 0,1% GHz WWW.rametchm.cz klikni Produkty uplně dole Ramet 7m a na Detail a jsou Základní techn. parametry Ramet 7F.[/url]

_________________
Romeo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz