Právě je čtv 20. zář 2018 19:26:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. črc 2008 18:08:00 
Pekna prace, jsem zvedavej na ty jak furt hani Bely, ze V1 je bozsky detektor... At se k tomu vyjadri... JInak pekna prce, ja mam detektory vsechny pripravene, jen potkat radar a muzu testovat, ale me se vyhejbaj, nema cenu to resit, BOB ma na ne nehoraznou kliku, jako ja na magory za volantem, co dostali ridicak z leknuti... :D :D
Snad se uz nekdy karta obrati...

PS: Podobne na tom jsou podle meho i shwaara a ICE... (myslim s tim, ze hlidku potkat, je doslova a do pismene bozi zazrak).... :D :D

PSS: Nerikam, ze u me nechytaji, ale kdyz chytaj jsem v praci, nebo mimo... Kdyz jsem pripravenej, oni jsou na druhem konci Prahy, to uz neni normalni, jako treba dneska, do Bohnic to mam i pesky kousek a dneska si tam laserujou, jenze v 15h, coz normalni lidi pracuji, nemuzou pockat na 16:30h, aby se tam stavil, to uz oni jsou zase v prd.... :|x


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. črc 2008 20:02:00 
gebič píše:
ja na magory za volantem, co dostali ridicak z leknuti... :D :D
Snad se uz nekdy karta obrati...


To mi tedy přeje? hezký věci :lol: :lol: :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. črc 2008 20:10:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Bohužel PACH i MP striktně dodržují pracovní dobu - já se dostanu do auta nejdříve v 16:30 a to ž mají padla. Od září budu jezdit pravidelně ráno do Kolína, tak snad budu mít taky víc ?těstí...

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. črc 2008 20:14:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
Stačilo by sehnat níže uvedený přístroj, nebo se s někým domluvit v Ústavu radioelektroniky...

digitální. generátor HP 8350B s jednotkou HP83597B (0,01 ? 40 GHz)

http://www.urel.feec.vutbr.cz/index.php?page=laboratory&lang=

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. črc 2008 20:30:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
gebič píše:
PS: Podobne na tom jsou podle meho i shwaara a ICE... (myslim s tim, ze hlidku potkat, je doslova a do pismene bozi zazrak).... :D :D

Ja to uz vzdal. Pres 8.000km bez mereni. Prodam vybavu, akorat mi v tom lezi prachy. Tenhle tyden vymontuju AL... :lol: :off:

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. črc 2008 20:39:00 
Tak já je dnes potkal u Hiltonu...klasicky hlídka MP,co kouřila z okýnka... Detektory řvaly (V1 a 975e téměř stejně, RX65e o cca 5s později) o 106...tak jsem si přibrzdil a dal se do pravýho a uvolnil tak průjezd piráta, který kolem hlídky projel tak kilíčkem... To byl hned fofr - majáky, houkačka a po pár set metrech mu ž nebylo zrovna do smíchu... Mě jo - o piráta míň :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23. črc 2008 11:35:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Josef: Koukám že ho maj i "refubrished" za necelejch 7000USD... To by nebylo marný ani koupit. Ale jak tak na to koukám, je to jen nějakej modul, součást většího stroje, nebo tak jak to je by to mělo fungovat?

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23. črc 2008 18:58:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
Samotný přístroj má myslím rozsah do 20GHz a modul HP83597B do rozžiřuje na 40GHz. Ale myslím, že by bylo lepší si to nechat proměřit, i za peníze to podle mě vyjde podstatně levněji.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25. črc 2008 21:16:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 19. bře 2008 01:00:00
Příspěvky: 8
A oni zavedeni prodejci nemaji jakysi (l)imitator radaru? Nebo jak vlastne ty detektory testuji? Jak se vlastne pozna, ze je detektor vadny?

Pri nejblizsi pokute?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25. črc 2008 22:23:00 
antibel píše:
A oni zavedeni prodejci nemaji jakysi (l)imitator radaru? Nebo jak vlastne ty detektory testuji? Jak se vlastne pozna, ze je detektor vadny?

Pri nejblizsi pokute?


Imitatory jsou, proc se ptas? :p


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 16:54:00 
Antiradary BEL píše:
Apropo, a jak testuje detektory ANTIBEL? Podle pokut zakazniku? ;)


Nepotřebuje testovat, jelikož všechny jím prodávané detektory jsou již v základním nastavení vhodné pro ČR a není potřebná žádná speciální úprava a tudí? ani testování... 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Pro Antiradary Bel:
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 20:57:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 22. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 52
Kdyžmá? to testovací zařízení, mohl bych Tě poprosit, jestli bych jsem se mohl zastavit s mojí V1 a prověřit, jestli v zůženém pásmu Ka Narrow V1 chodí v rozsahu těch + - 80MHz jak píšou! Nějak se mi to nezdá a hlavně bych to chtěl vidět na vlastní oči, jak to funguje. Bezodrazovou komoru má? taky?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro Antiradary Bel:
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 21:22:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Lubo? píše:
Kdyžmá? to testovací zařízení, mohl bych Tě poprosit, jestli bych jsem se mohl zastavit s mojí V1 a prověřit, jestli v zůženém pásmu Ka Narrow V1 chodí v rozsahu těch + - 80MHz jak píšou! Nějak se mi to nezdá a hlavně bych to chtěl vidět na vlastní oči, jak to funguje. Bezodrazovou komoru má? taky?


A ty má? V1 koupený od antiradary.net nebo ABELa? ne že bych chtěl kopat za místní prodejce, ale nadstandardní servis zdarma pro "cizí" nákupy mi přijde trochu drzost...

Lubo? píše:
... jestli .. chodí v rozsahu těch + - 80MHz


Antiradary BEL píše:
... slusny prodejce ... ma imitator radaru na frekvencich 34.00 a 34.30 GHz


imitátor radaru 34,00 a 34,30 GHZ !
Proč myslí?, že se zde tak diskutuje o rozsahu V1 a hledá se rozladěná filcka, kdyby imitátor uměl 10MHz kroky...

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz