Právě je stř 17. led 2018 23:47:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05. úno 2009 23:10:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1578
Bydliště: Bezdomovec
Obzvlast, pokud o sobe nekdo prohlasuje, ze neni zadna socka :lol:

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06. úno 2009 03:20:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 03. úno 2009 01:00:00
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha 9
:lol: Klídek pánové, vždy? píšu, že se važim cenám nedivím a je mi jedno, za kolik antiradary prodáváte. Buďte nad věcí. Tato debata se zvrhla ve zbytečné napadání. V posledních 2 příspěvcích jsem si dělal legraci a jak je vidět, ne každý se s tím dokáže vyrovnat.

_________________
Jeep Tě vždy doveze domů


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06. úno 2009 10:55:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4689
Bydliště: Praha
Před rokem bych souhlasil s tím, že když budu na služebce v US a potkám V1 za 300$, tak neřežím záruku a koupím, pravděpodobněji vse bude ok. Ale dnes i pri stejne příležitosti bych to neudělal, protože V1 není plnohodnotně funkční detektor a ja nechci neco, co funguje na 90-95% jiného, i když dra??ího zařízení.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06. úno 2009 13:05:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 03. úno 2009 01:00:00
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha 9
6 let jsem používal BEL ( to jsem ?il v US ) a nikdy jsem neplatil pokutu za rychlost, teď používám 4 roky V1 a opět 0 bodů., a to ročně najedu nějakých 30 - 40.000 km. Doposud jsem netužil, že má V1 slabiny. Možná ji doplním něčím spolehlivějším. V tom má snail pravdu.

_________________
Jeep Tě vždy doveze domů


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06. úno 2009 23:42:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3602
Bydliště: Praha
Ty používá? V1 4 roky v ČR nebo jsi ho používal v USA?

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07. úno 2009 00:57:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 03. úno 2009 01:00:00
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha 9
V1 používám v ČR od roku 2005. Ten, co mám teď, je starý půl roku a pokazil se. Předchozí mi shořel při autonehodě. Fungoval více ne? 3 roky bezchybně. :-( V US jsem používal BEL, rovně? bez problémů. Před pár dny jsem se zaregistroval tady na fóru a zji??uju, že jsem měl pravděpodobně i dost ?těstí, pokud má V1 slabiny ( nemyslím tím laser ). Tenhle poslední V1, co mám, je i poslední model, bohužel ho budu muset vyreklamovat, ale s tím nemám až tak velký problém.

_________________
Jeep Tě vždy doveze domů


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07. úno 2009 09:19:00 
Offline
štamgast

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2496
A neplete? si čirou náhodou US a UK? 8)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 08. úno 2009 03:36:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3602
Bydliště: Praha
crazymira: Tak to jsi musel mít ještě verzi bez EURO módu a ta ti nemohla fungovat tak jak by měla... První verze s euromódem použitelným v ČR byla až v roce 2006...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11. úno 2009 14:43:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 11. úno 2009 01:00:00
Příspěvky: 4
Zdravím a měl bych jeden asi "začátečnickej" dotaz na Vás zkušenější.
Lze někde přeprogramovat ( nebo prostě vypnout) u V1 aby signál nevyhodnotil jako falešný a nepřestal pípat ??
Jde o to, že např u stabiláku v Říčanech vždy jen 1x pípne a ztichne ( to udělá 2x za sebou).
Nastavení mám http://www.valentine-one.cz/nastaveni/ , takže jediné, co by mne napadlo k tomu je "6", a ta je v OFF.
Lze to ještě někde nastavit - raději až to řve i u falešných ne? tohle.

Nemusíte mi psát až V1 vyhodím a koupím si Bell. Nevybral jsem si ho, dostal jsem ho a tak to neřežím. Prostě jestli lze tohle nějak přenastavit nebo je to přímo ve firmware.

Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11. úno 2009 16:57:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4689
Bydliště: Praha
A hodí J?

Pokud je mi známo (V1 nemám) u informací zde, tak nikoli.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12. úno 2009 01:06:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6147
Bydliště: Praha
M.Kelly píše:
Jde o to, že např u stabiláku v Říčanech vždy jen 1x pípne a ztichne ( to udělá 2x za sebou).


Pokud je to tohle, tak to jsou indukční smyčky a kouysek před tím cedule pravděpodobně v K pásnu. http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=749&start=0

Starží Véčka reagují na silný signál v K pásmu krátkým faležňákem v Ka. Např. cedule v Horoměřicích ve měru od Prahy 6 z Evropské.

Jinak ž někdo dříve na tomhle místě hlásil falešný poplach.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12. úno 2009 11:39:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 11. úno 2009 01:00:00
Příspěvky: 4
Jo, díky !!

ž jsem to taky ( sice se zpožděním, ale přece) nažel !! Nejsem v tom zase tak "honěnej", a tak jsem se o těch indukčních potvorách doslech až teď. A dnes jsem si i vžiml těch zaasfaltovanejch "smyček" před.
Tak snad jinak bude alespoň v rámci možnosti s V1 vše v poho.
Jinak k těm Říčanům - bacha fotí to v určitých intervalech VšE a město přijalo dva úřední ?imly a Ti to vše vyhodnocují, takže to bere i červenou na tom přechodu, v případě dobré fotky i pásy atd .... Teď tady v okolí rozesílají všelijaké nesmyslné požadavky od loňského podzimu zpětně :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12. úno 2009 12:50:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 11. úno 2009 01:00:00
Příspěvky: 4
To víte, k nám na venkov se vše dostává s jistým zpožděním, ale nápad to není špatný :shock:
Rozhodně to alespoň boj přesouvá mimo sféru bodů a řidičáků :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz