Právě je pon 16. črc 2018 18:31:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 21:31:00 
Snail ma uplnou pravdu... Ja bych nechal Lubose az poprve zacvaka, ze V1 byla uplne potichu (pak mozna uveri jinak V1 ma u 34.00 +-40Mhz), viz videa od ridice Boba.. Jinak, pravdou je, ze koupit V1 jinde a chtit testovat a jeste si klast podminky, jestli ma nekdo bezodrazovou komoru mi prijde opravdu nehorazna drzost... Ale holt takova je doba... :|x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 21:37:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 22. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 52
Já, jsem to nechtěl zadara. Ale chtěl bych to vidět jak to funguje. Nic víc. :!:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: +- 40MHz
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 22:09:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 22. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 52
No, když má V1 těch +-40MHz. Proč tu na fóru píšete, že má tolik falešných poplachů, když to není pravda. V1 mne zatím ani jednou nenechala ve ?tichu a to najezdí měsíčně hodně km. Právě, to jsem si chtěl na tom zařízení ověřit. Ale asi u Vás nepochodím.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: +- 40MHz
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 22:21:00 
Lubo? píše:
No, když má V1 těch +-40MHz. Proč tu na fóru píšete, že má tolik falešných poplachů, když to není pravda. V1 mne zatím ani jednou nenechala ve ?tichu a to najezdí měsíčně hodně km. Právě, to jsem si chtěl na tom zařízení ověřit. Ale asi u Vás nepochodím.


Zatim stesti.. Kdyz ptkas rozladeny radar, V1 bude ticho, jak nemluvne... :D Bohuzel, ty jsi nevidel video Ridice Boba? Tam jsi to mel jasne videt!!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 22:38:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 22. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 52
Ještě, že tych rozladěných filcek není tolik. Filcka stějně půjde co nevidět do ?rotu a nahradí ji nové oktávie a tím i nový radar.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26. črc 2008 23:34:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 19. bře 2008 01:00:00
Příspěvky: 8
Citace:
imitator laserovych mericu LTI 100, LTI 125, PLIII


a jak dlouho ho mate? Vloni ste ho teda nemeli!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 27. črc 2008 11:03:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
Před rokem jsem potkal Octávku, kterou V1 nedetekovala, od té doby nic. Ovšem jezdit jenom s V1 nebo Beltronicsem tak ž mám minimálně 9 bodů ;)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 27. črc 2008 20:54:00 
řidič BOB píše:
a tady je video z mého "testu"


Co rikas na tohle, proc V1 mlci? Povez mi to... A proc Bel pipa, nebude to tim, ze Bel je lepsi a lepe pripravenej pro CR tim padem V1 neni 100%, ale tebe asi jasny testy nezajimaji, ty jenom, aby jsi do vseho rejpal, ze?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: +- 40MHz
PříspěvekNapsal: pon 28. črc 2008 21:56:00 
Lubo? píše:
V1 mne zatím ani jednou nenechala ve ?tichu a to najezdí měsíčně hodně km.


Definuj hodně 8)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 29. črc 2008 20:50:00 
tak opět trocha praxe s V1:

Dneska u Sazka Areny stříbrná Fabie ?Až9505; f= 33,986-33,989 GHz

příjezd:
- za povžimnutí stojí melodický dvoutón (0:30s) u V1, kdy displej ukázal J a detektor se pak odmlčel! Myslel jsem, že to je nějaký error...detektor jsem vypnul a zapnul... Ale na odjezdu se to opakovalo a pak ještě párkrát Nejhorší je, že detektor 2-3x pípne a pak nic, tzn. že kdybych jel pouze s V1, tak to vyhodnotím jako FP, jelikož detektor pak zcela zmlkne! Pro neznalé je to vlastnost V1, kdy detektor vyhodnotí poplach jako falešný a zmlkne! V tomto případě by to ale bylo velmi nemilé...pro mne osobně další záznam do kolonky nespolehlivosti V1 (podotýkám, že to je funglovka z krabice v3.864)
odjezd:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 29. črc 2008 21:43:00 
ABel: jj, na US verze jsem téměř zapoměl! ;)
Vždy jsem se snažil nikomu nestranit a zveřejňovat věci, na které během cest narazím, i když jsou pro prodejce, od kterých jsem si zařízení koupil, ne příli? sžastné.
Robinek a jemu podobní mi můžou 1000x tvrdit, že V1 je výborný detektor, když já vím, že mám naježděno se všema verzema mraky km a sám dobře vím, jak se na něj lze spolehnout...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30. črc 2008 17:52:00 
Tak jsem dneska volal klukům na dopravku, že bych potřeboval testnout pro Robinka V1čku, tak až vytáhnout tu starou Feldu kombi, co má trožičku poodladěný Ka pásmo (dneska 33,942 GHz) ;) Kluci to postavili do Pobřežní ulice a já mohl směle točit video :lol:
Snad i Robinek na videu uvidí, že V1 nemá přelepené žádné plochy, kde jsou čidla...
Jinak standardní uméstění: 975e v masce; V1 na Snaila a RX65e u zrcátka - vše ve vertikálu.
Přijel jsem k radaru a V1 mlčela - na radar nereagovala vůbec; pak jsem jí vypnul a zapnul a radar detegovala, ne? se objevilo on záhadné J a detekce ustala...po opětovném VYP/ZAP detekce opět probíhala...
...k vidění to je zde:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30. črc 2008 17:57:00 
A tady je video, kde funguje vše, jak má:
Jenom pro pravdivost údajů musím uvést, že 975e začla detegovat radar již v Těžnovském tunelu, co? jsem vzhledem k silnému provozu, červené a tudí? nadměrné délce videa, netočil....


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30. črc 2008 17:58:00 
Offline
čekatel

Registrován: stř 16. dub 2008 00:00:00
Příspěvky: 109
Moc pěkná práce 8-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30. črc 2008 18:10:00 
Moc pekny podle me Robinek, nebo antibel, nebo pod cim zase jsou, na tohle reagovat nebudou, jelikoz jejch V1 dostava jednu ranu za druhou... co?? :D

ABEL: No jo kazdemu je lepe rici, kdyz nechcete RX, je tu moznost V1, ale u V1 s timhle pocitat musite, kazdeho je to volba, kazdy vidi, ze usetri a pak tohle... U kasy flojdi setrit nebudou... :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz