Právě je úte 16. led 2018 13:20:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 18. kvě 2009 11:21:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř 26. zář 2007 00:00:00
Příspěvky: 24
Bydliště: Karviná
Antiradary BEL píše:
... na strance http://www.valentine1.com/upgrades/ je treba zadat seriove cislo a vyskoci odpoved, ze ...

zadal jsem sve seriove cislo a vyskocilo na me:
V1 Description: Radar circuitry known in-house as V1.8猶OP2 with Euro Mode. This is our latest and best performer on both radar and laser.
Upgrade Recommendation: You already have our best.

Co to tedy znamena? Nejak se mi nechce zobrazit cislo verze kdyz zmacknu knoflik, drzim a otocim, asi neco delam blbe.... chtel jsem si overit jestli mam opravdu tu verzi co mam v podpisu :)

_________________
Kdysi: Beltronics 940 Vector US, Valentine 1 3.864
Nyní: Beltronics RX65 Euro - vertikálně (od výhradních)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19. kvě 2009 13:00:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
myTB píše:
Co to tedy znamena? Nejak se mi nechce zobrazit cislo verze kdyz zmacknu knoflik, drzim a otocim, asi neco delam blbe.... chtel jsem si overit jestli mam opravdu tu verzi co mam v podpisu :)

Nekupovals V1 z třetí ruky? Je to tak dva měsíce, co mi kvůli tomu někdo volal, že koupil Valentina a že mu nejde programovací režim... Asi ho pak poslal do dalšího kola...

Viděl bych to na utržený kontakt multifunkčního potenciometru...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19. kvě 2009 13:48:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6147
Bydliště: Praha
emc píše:
Viděl bych to na utržený kontakt multifunkčního potenciometru...


Jednoduchý test: "zkus přepnout režimy "u" a "U".

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 19:15:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 26. srp 2009 00:00:00
Příspěvky: 1
Bydliště: Ostrava
Zdravím - dostal se mi do ruky V1 a taky nejde zjistit jaká verze tam je (jakoby potenciometr nefungoval na stlačení) -
při zapnutí se chová tak jak má (rozsvíti se celý displ. atd, a nakonec zůstane svítit "u"
- tak jsem V1 rozdělal a zjistil, že je napájený přímo do PS (?ádné drátky) - proměřil jsem ho a je funkční ve všech směrech i tlačítko - nevím co s tím :?
-
co dál - někdo nějaký nápad :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 19:35:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
m.i.v. píše:
dostal se mi do ruky V1

Jak se Ti může něco jen tak dostat do ruky? Napiš na rovinu, ?es ho koupil ze čtvrté ruky za výhodnou cenu. Za to ni nikdo hlavu neutrhne. Vždy by však měla být možnost vyzkoužet a případně vrátit...
Já teď budu mít V1 3.863 taky z druhé ruky (?rotovné - zákazník mi jej nechá na protiúčet). Měl by být ve výborném stavu. Pokud by se ti podařilo ten svůj vrátit a měl zájem, ozvi se PM. Dám ho levně...
Ale to ž bych předbíhal, zatím jej nemám.

m.i.v. píše:
jakoby potenciometr nefungoval na stlačení - proměřil jsem ho a je funkční i tlačítko

Pokud je tlačítko ok, může být trhlina někde ve vícevrstvém pložňáku.
Pokud je na displeji malé "u", tak bych to neřežil.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01. zář 2009 07:27:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6147
Bydliště: Praha
emc píše:
m.i.v. píše:
jakoby potenciometr nefungoval na stlačení - proměřil jsem ho a je funkční i tlačítko

Pokud je tlačítko ok, může být trhlina někde ve vícevrstvém pložňáku.


Takhle se V1 chová, když je napájená přes nějaký pro ní nestandardní kabel. Např. Bel/Escort Smart Cord napájející V1 = nefunkční "programovací" talčítko.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 11:26:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 00:00:00
Příspěvky: 16
Bydliště: Chodsko
zaptám se tady, možná blbě, ale sem nováček :roll:

mohu mít z druhé, možná třetí ruky V1 verzi 3861, napsal jsem si o sériové číslo, zatím je nemám - zajímal by mně rozdíl v těch verzích, jestli je pouze SW a dá se nějak upgradovat, popř. u koho, nebo jestli je HW, v tom případě bych vás chtěl poprosit o váš názor na tuto verzi, rovnou říkám že bude stát 3.000,-

předem děkuji za ochotu ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 11:35:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
maweric píše:
V1 verzi 3861

Zásadní rozdíly ve verzích Valentine One:

od 3.821 má Euro mód, ale bez 34.0 GHz, má pouze 34.3 GHz +-140 MHz
od 3.851 má Euro mód včetně 34.0 GHz +-40MHz a 34.3 GHz +-140 MHz
od 3.864 má Euro mód včetně 34.0 GHz +-100MHz a 34.3 GHz +-140 MHz
3.872 je aktuální verze


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 12:08:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 00:00:00
Příspěvky: 16
Bydliště: Chodsko
emc píše:
maweric píše:
V1 verzi 3861

Zásadní rozdíly ve verzích Valentine One:

od 3.821 má Euro mód, ale bez 34.0 GHz, má pouze 34.3 GHz +-140 MHz
od 3.851 má Euro mód včetně 34.0 GHz +-40MHz a 34.3 GHz +-140 MHz
od 3.864 má Euro mód včetně 34.0 GHz +-100MHz a 34.3 GHz +-140 MHz
3.872 je aktuální verze


a teď česky :D je to tedy HW vylepžení? znamená to citlivost pro všechny požívané radry v ČR, nebo jen pro laser?
má vůbec cenu si tuhle verzi kupovat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 12:43:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Aby antiradar zachytil všechny české radary, musí mít frekvenční pokrytí minimálně stejné nebo větší ne? je frekvenční tolerance policejních radarů.

Vyhovující je vše od SW 3.864.
Verze 3.872 je poslední verzí SW i HW. Na trhu je tato verze již 14 měsíců.
Na upgrade je nutno detektor poslat do USA, co? vyjde se všemi poplatky dost draho.

Verze 3.861 má v pásmu 34.0 GHz pokrytí pouze +-40 MHz.
Policejní radary mají však toleranci +-100 MHz.
Je tedy jasné, že některé radary tato verze V1 nezachytí...
To, jestli si ji nakonec koupíš ž záleží na tobě... Ode mě pouze fakta.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 13:15:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 00:00:00
Příspěvky: 16
Bydliště: Chodsko
emc píše:
Aby antiradar zachytil všechny české radary, musí mít frekvenční pokrytí minimálně stejné nebo větší ne? je frekvenční tolerance policejních radarů.

Vyhovující je vše od SW 3.864.
Verze 3.872 je poslední verzí SW i HW. Na trhu je tato verze již 14 měsíců.
Na upgrade je nutno detektor poslat do USA, co? vyjde se všemi poplatky dost draho.

Verze 3.861 má v pásmu 34.0 GHz pokrytí pouze +-40 MHz.
Policejní radary mají však toleranci +-100 MHz.
Je tedy jasné, že některé radary tato verze V1 nezachytí...
To, jestli si ji nakonec koupíš ž záleží na tobě... Ode mě pouze fakta.


ok děkuji takhle mně to stačí ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 15:15:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
emc : kde je ta specifikace uvedená 34.0GHz +/- 100MHz??? Podle mě to je u všech stejné, tedy 34,0GHz +/- 40MHz

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 15:38:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1578
Bydliště: Bezdomovec
2Josef: No říká se to. IMHO to ale čestně prohlásil nějaký dovozce V1 do ČR, a protože se to prodejcům V1 hodí, tak to ?íří dál a ž se to nějak zažilo :)

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 17:39:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Tak to jo, jedna paní povídala.... :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17. říj 2009 17:42:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Oficiální informace od Valentine Research získaná před rokem. Nyní jsem se dotazoval pro jistotu ještě jednou na 3.872 a bylo mi sděleno toté?...

Uvádím pouze mě známá fakta. V českém businessu jsou jednimi bohužel často fakta překrucovaná podle toho, jak se to hodí... Druzí zas prodávají za dumpingové ceny (nákupka + pár stovek nepokryje ani režii).
Dál se v tomto ohledu vyjadřovat a rozpoutávat flame nechci.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz