Právě je pát 19. říj 2018 01:34:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: úte 16. pro 2008 23:31:00 
Offline
nováček

Registrován: úte 29. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 37
Tak jsem dnes jel v Ostravě po Rudné, když jsem uviděl zaparkovanou bílou Fabii u kraje, byla mi podezřelá, stál jsem na červenou tak jsem se na ni podíval zepředu a měla bradavici..O kousek dál to vybírali. V1 jsem měl schovaný v kastlíku, hned jsem ho vytáhl, ale detektor ani muk..Tak jsem to otočil, na příjezdu žádná detekce a ani na odjezdu vůbec nic..Samozřejmě nevím jistě, jestli to měli zaplé, ale předpokládám, že jo..
Tady je odkaz na video:

Fabii můžete vidět v čase 1:30 na pravé straně
Doufal jsem, že v okolí není žádný rozladěný Ramer, ale dneska jsem zjistil, že je :-(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16. pro 2008 23:39:00 
pekne... Zkousel jsi V1 vypnout a zapnout, nekdy to pomuze a slavny Valentine pak zacne pipat, ale byva ponekud pozde....


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: stř 17. pro 2008 00:10:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
vasman píše:
Doufal jsem, že v okolí není žádný rozladěný Ramer, ale dneska jsem zjistil, že je :-(


Na tuhle bílou Fábii mi V1 reaguje naprosto spolehlivě , naposledy asi týden Rudná směr Havířov detekce min 500m . Na tom videu stojí na místě kde obvykle neměří , a některá obsluha jej při přemísžování dokonce vypíná .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: stř 17. pro 2008 00:23:00 
Offline
nováček

Registrován: úte 29. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 37
pavelostr píše:
vasman píše:
Doufal jsem, že v okolí není žádný rozladěný Ramer, ale dneska jsem zjistil, že je :-(


Na tuhle bílou Fábii mi V1 reaguje naprosto spolehlivě , naposledy asi týden Rudná směr Havířov detekce min 500m . Na tom videu stojí na místě kde obvykle neměří , a některá obsluha jej při přemísžování dokonce vypíná .

Hm tak to by mně zajímalo, jestli to měli vyplé..Bohužel jsem neměl čas zastavit a jít se k nim podívat..Jinak detektor jsem zkusil vypnout a zapnout, ale bohužel žádná detekce nenastala..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: stř 17. pro 2008 00:33:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
Mám verzi 3862 a 3864 (první cca 2 roky druhý letožní léto) . Tahle bílá Fabie je celkem profláklá , vždy detekce OK , vozím ještě Bel 945 , teď si ale nevzpomenu na frekvenci radaru . Místo kde stáli je neobvyklé , stojí spíš hned za mostem . pokud jsi z OV tak to určitě ví? kde . spíš čekali na sběrače a chtěli se přesunout , stalo se mi že to během přesunu vypnul . V OV mají jěžtě trojnožku a detekce V1 i bel OK . Zatím jsem v OV nepotkal radar na který by V1 nereagoval . Bel to samé .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: stř 17. pro 2008 00:50:00 
Offline
nováček

Registrován: úte 29. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 37
pavelostr píše:
Mám verzi 3862 a 3864 (první cca 2 roky druhý letožní léto) . Tahle bílá Fabie je celkem profláklá , vždy detekce OK , vozím ještě Bel 945 , teď si ale nevzpomenu na frekvenci radaru . Místo kde stáli je neobvyklé , stojí spíš hned za mostem . pokud jsi z OV tak to určitě ví? kde . spíš čekali na sběrače a chtěli se přesunout , stalo se mi že to během přesunu vypnul . V OV mají jěžtě trojnožku a detekce V1 i bel OK . Zatím jsem v OV nepotkal radar na který by V1 nereagoval . Bel to samé .

Dík za info, z OV nejsem, ale studuju tam, takže to tam docela znám..Asi vím, kde za mostem myslí?, tam je pěkné místo na měření..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21. pro 2008 23:32:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
pavelostr: Nejde až tak o konkrétní vůz, ale o konkrétní V1 a souhru několika faktorů...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: nedetekce v1
PříspěvekNapsal: pon 04. říj 2010 21:02:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
Mám V1 v161 a ž hodně dlouho jsem neměl žádný poplach. Nevíto o nějakém místě, kde by se dala funkčnost vyzkoužet?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. říj 2010 18:56:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
marsal,
jak jsi přižel na tu verzi 161? Já žádnou takovou neznám. :shock:
Kde a kdy jsi jej koupil? (dost často je v bazarech či aukcích problémové zboží, u kterého laik jen stěží v krátké době odhalí problém)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09. říj 2010 21:08:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
V1 je od originál koupený v ČR od Abela, to 161 by snad mělo být číslo firmware, jestli jsme to nezkomolil.

Dřív V1 chodila jak hodinky, jen občas jsem měl problém s detekcí u Sazka areéna (známá rozladěná felda).

Teď ž jsem dlouho nedarazil na Ramer, jen jednou u mělníka, a to mi to ani nepíplo, ale nevím, jestli to měli fakt zapnuté, možná ž byli na odjezdu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09. říj 2010 21:27:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Dle popisu jsi z Prahy. Zajeď testnout do Zlícháče (radar 33.99 GHz, horizontální polarizace)...
Nějaká videa pro poravnání najde? i tady na fóru. Pro porovnání může? juknout i na druhé" onclick="window.open(this.href);return false;" class="postlink">http://www.antiradary-kv.cz/Conqueror-SR2-Euro,8.html]druhé video na této stránce.

Jinak ti doporučím kontaktovat svého prodejce ABELa" onclick="window.open(this.href);return false;" class="postlink">http://www.antiradary.cz]ABELa a požádat jej o otestování na simulátoru.
Koupil jsi u solidního prodejce a tak věř, že i v případě, že ti ta tvá V1 umřela, bude ti nabídnuto nadstandardní řežení. ;)

:off: emc již mnoho měsíců na svých cestách (přes Prahu jezdím minimálně) funkční Ramer nenarazil. Vžude samej laser a Gesig / Polcam.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: sob 18. úno 2012 10:56:25 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
Koukam, ze je nova hw verze 1.85 a s ni nove verze sw 3.890 a vyse.

Podle tohohle tam trochu rozsirili pasmo okolo 34GHz.

http://www.valentine1.com/Lab/EuroMode.asp


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: sob 18. úno 2012 11:14:40 
tzn. návrat k pověstným FP u V1?? :-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: sob 18. úno 2012 11:16:25 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
Co vím tak velkovévodalix má 3.891 a citlivost je nižší než u starší 3.872

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedetekce V1
PříspěvekNapsal: sob 18. úno 2012 11:18:06 
Mike hodně laboroval a laboruje s citlivostí vs. FP. Pravda je ovšem taková, že CZ trh jej vůbec nezajímá a v tomto smyslu se i mnohokráte vyjádřil.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz