Právě je úte 19. čer 2018 02:59:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 09:36:20 
Offline
nováček

Registrován: sob 11. srp 2012 09:11:28
Příspěvky: 20
Bydliště: Jičíněves
Jel jsem kolem 22:00 hod do Liberce a nedekoval mi můj V1 ptaci budky... Jak na male u tak i na velke u ... Mám verzi 3.893 ... Mám Ho 3 den,tak nemam moc zkusenosti... Kde na Hradecku bych mohl vyzkouset detekci-nedetekci v1 ? diky za pripadne rady...

_________________
Živého mě nedostanou


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 15:18:51 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2794
Zeptal bych se svého prodejce

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 16:10:36 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6183
Bydliště: Praha
buker píše:
Jel jsem kolem 22:00 hod do Liberce a nedekoval mi můj V1 ptaci budky... Jak na male u tak i na velke u ... Mám verzi 3.893 ... Mám Ho 3 den,tak nemam moc zkusenosti... Kde na Hradecku bych mohl vyzkouset detekci-nedetekci v1 ? diky za pripadne rady...

A kde to bylo? Ptačí budky můžou být indukční smyčky a ty V1 opravdu detekovat nebude.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 16:16:31 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4719
Bydliště: Praha
V královehradeckém kraji není žádný stacionární radar v Ka pásmu. Zkus jezdit hlavní trasy a hledat zelenošedou oktávku s ramerem anebo přijeď do prahy do Zlíchovského tunelu, kde je t.č. jediná funkční Ka hlava v celých čechách

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 16:19:20 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4396
Psal na male u i velke U.

Tedy zkousel poustet i K pasmo.

Ale ptaci budkou bude myslet indukcni smycku. Tu nazachyti zadny detektor. Jen detektor s gps.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 16:28:48 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6183
Bydliště: Praha
snail píše:
V královehradeckém kraji není žádný stacionární radar v Ka pásmu. Zkus jezdit hlavní trasy a hledat zelenošedou oktávku s ramerem anebo přijeď do prahy do Zlíchovského tunelu, kde je t.č. jediná funkční Ka hlava v celých čechách

Cestou do Liberce (nevím kudy jedeš) bývala KA cedule v vesnici Radvánovice. Nevím jestli přežila dodnes.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 16:34:15 
Offline
nováček

Registrován: sob 11. srp 2012 09:11:28
Příspěvky: 20
Bydliště: Jičíněves
x2005 píše:
snail píše:
V královehradeckém kraji není žádný stacionární radar v Ka pásmu. Zkus jezdit hlavní trasy a hledat zelenošedou oktávku s ramerem anebo přijeď do prahy do Zlíchovského tunelu, kde je t.č. jediná funkční Ka hlava v celých čechách

Cestou do Liberce (nevím kudy jedeš) bývala KA cedule v vesnici Radvánovice. Nevím jestli přežila dodnes.



Ahoj....

Přesně... Jel jsem směrem od Jičína na Liberec... A ano..ještě tam je... Projel jsem 4 budky a V1 ani nepípnul...Jak řikám,mám ho 3 dny a nemám zkušenosti,tak se rači optám než abych dělal nějaké závěry.Tak že vám také nedetekuje ptačí budky?Rád bych se s někým sešel a podebatoval otom... Jsem od Jičína...Jičíněves a pokud by byl někdo na dostřel,tak bych klído přijel...

_________________
Živého mě nedostanou


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 17:30:18 
Offline
nováček

Registrován: sob 11. srp 2012 09:11:28
Příspěvky: 20
Bydliště: Jičíněves
Nemyslel jsem úsekové měření... myslím tím to co vás vyfotí když překročíte rychlost... na pevno zadělaný radar...

_________________
Živého mě nedostanou


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 17:51:35 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2794
To víme všichni, že ptačí budka je traffipax, dále si myslím, že je zbytečné toto řešit, pokud si někdo myslí, že na traffipax mu pomuže detektor, měl by v prvé řadě trošku potrápit pana googla a nebo kontaktovat svého prodejce... :)

Jen, aby někdo o mě neřekl, že jsem nelida: :rock

Kód:
Stacionární měření: TraffiStar/TraffiPax

    V provozu cca 20 kusů
    Používá výhradně Městská policie (provozuje většinou Magistrát města)
    Zařízení není přenosné

Traffistar S340 je měření, které využívají některá města po celé České republice. Měří rychlost motorových vozidel až do rychlosti 350 km/h. Tento radar se skládá z digitální kamery, jádra (inteligentní Piezo předzesilovač) a tří tlakových senzorů ve vozovce. Tlakové senzory jsou umístěné v 16 mm široké a 25 mm hluboké drážce pod povrchem silnice a to ve vzdálenosti cca 1 m od sebe. Pokud přes ně přejede automobil, vypočítá Traffistar jeho rychlost a kamera ji zaznamená spolu s registrační značkou, tváří řidiče, rychlostí, datem a časem přestupku. Tento systém nic nevysílá a není tedy dost dobře možné detekovat jej radarovými detektory.

Obrázek
Obrázek

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 18:48:38 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4396
Nelido ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 19:10:51 
Pozor! Třeba v Plzni nebo v Kralupech byly "ptačí budky" osazeny ramery... Dneska ale nevím o žádném takovémto zařízení, které by bylo funkční :-(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 19:31:01 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 23. čer 2011 00:00:00
Příspěvky: 1212
Bydliště: Praha
řidič BOB píše:
Pozor! Třeba v Plzni nebo v Kralupech byly "ptačí budky" osazeny ramery... Dneska ale nevím o žádném takovémto zařízení, které by bylo funkční :-(


V Kralupech jsou snad dvě. Nedávno jsem tam jel a ani jedna není osazena ramerem. Qi mlčelo jako hrob. :-(

_________________
poslední stádium chronické Lebedózy


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 19:50:36 
Offline
nováček

Registrován: sob 11. srp 2012 09:11:28
Příspěvky: 20
Bydliště: Jičíněves
Jo tak takhle to je... já myslel že tyhle budky něco vyzařují... a já proč mi to nehlásí... tak že hold musím tyhle budky zadat do navigace... Tak moc děkuji za objasnění... už jsem byl naštvanej,že mi to nefunguje... Ještě jedna otázečka... na jaké radary mi bude-by měla v1 reágovat??? Tak teď zbývá jenom najít policejní měřící auto a zkusit detetekci... nevíte kde se často měří???Kde můžu na nějaký radar narazit??? Omlouvám se za otázky,které jsou pro vás dlohodobé uživatele v1 zcela jasné... Ale já vždy řikám... líná huba-holé neštěstí:-)

Moc díky kluci za odpovědi...

_________________
Živého mě nedostanou


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 19:52:42 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6183
Bydliště: Praha
řidič BOB píše:
Pozor! Třeba v Plzni nebo v Kralupech byly "ptačí budky" osazeny ramery... Dneska ale nevím o žádném takovémto zařízení, které by bylo funkční :-(

Pozor na pozor. V Plzni jsou jednak ptačí budky Ramer AD9P http://www.rametchm.cz/index.php?typ=RMA&showid=13&idzbozi=275771, ke který má město dvoje "vnitřnosti", ale město je aktuálně neprovozuje, protože se snaží protalčit Cz€chZradar ve variantě indukční smyčky v křižovatkách, které řeší současně jízdu na červenou + rychlost. Jsou nainstalované tři, mělo jich být výhledově snad 19.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nedetekce ptacich budek
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2012 19:54:26 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6183
Bydliště: Praha
buker píše:
Jo tak takhle to je... já myslel že tyhle budky něco vyzařují... a já proč mi to nehlásí... tak že hold musím tyhle budky zadat do navigace... Tak moc děkuji za objasnění... už jsem byl naštvanej,že mi to nefunguje... Ještě jedna otázečka... na jaké radary mi bude-by měla v1 reágovat??? Tak teď zbývá jenom najít policejní měřící auto a zkusit detetekci... nevíte kde se často měří???Kde můžu na nějaký radar narazit??? Omlouvám se za otázky,které jsou pro vás dlohodobé uživatele v1 zcela jasné... Ale já vždy řikám... líná huba-holé neštěstí:-)
Moc díky kluci za odpovědi...

Zkus http://www.poi.cz sekce CZ-RADARY nebo archiv http://www.radary.cz nebo tady příslušnou sekci daného kraje.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz