Právě je ned 17. pro 2017 06:22:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 14. led 2016 01:24:18 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Jojo něco udělám, musím vymyslet nějaké dobré místo na testování, jsem zvědav, jaké budou výsledky v praxi.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. led 2016 10:18:04 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4341
Josef: Tak čím větší vyzařovací úhel, tím více bude odrazů. Jednoduše se tím zvyšuje pravděpodobnost, že se signálu do cesty připlete vhodná odrazová plocha. 5 a 9 není tak velký rozdíl.
Ale v kombinaci s 2x až 3x vyšším vyzařovacím výkonem, než má Ramer a vzhledem k jiné frekvenci (ne že by byla tak jiná, ale netuším, zda v jiném pásmu nebude mít některý detektor jinak nastavenou prahovou hodnotu pro poplach) bych ty výsledky už moc vážně nebral.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. led 2016 11:16:51 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Možná si nerozumíme, nejde o testování citlivosti dektektorů na Ramer, ale citlivosti detekorů na pásmo 34GHz. Tam je jedno, jaký je výkon nebo úhel, protože se jedná o komparativní metodu, tedy všechny detektory mají stejné podmínky. Ano je pravda, že detektory mají různou citlivost na pásma 33,8-35,5Ghz, ale to tak je, je to vidět v řadě testů. Všechny detektory musí vyhovět pro celý svět, tedy v plném rozsahu pásma a tedy i pro pásma v EU nebo USA. Ano, dokážu si představit, že někdo bude prodávat detektory vhodné pouze pro ČR a v použítí mimo naše uzemí to bude propadák, ale to jsem nikde neviděl a asi to ani žádný výrobce nebude dělat, jedině, že bych chtěl totálně oddělit trhy a detektory nebudou univerzální.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. led 2016 19:53:04 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3600
Bydliště: Praha
Josef: Tak třeba u Geneva je to právě tak :). Geneva jsou optimalizovaný pro Evropu (a dokonce v různých verzích pro různ regiony) a Radensa pro USA.

Hodně štěstí při testování. K výsledkům v tvých "laboratorních podmínkách" jsem ale už dopředu dost skeptickej, můj pocit je, že opět vyhraje ta zmiňovaná nostalgie :).

PS: Zapni si na Genevu Ka Wide, jinak reakce na 34.7 není zaručena...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. led 2016 10:17:21 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Neboj, V1 nadržovat nebudu, Genevo má evidentně dobrou detekci vertikálně (to je možná ta optimalizace), zatímco horizontálně má podobnou jako V1. Bohužel V1, jak jsem minulý rok testoval, má vertikálně podstatně horší detekci než horizontálně a tedy než Genevo (radar Zlích. tunel směrem z Prahy), kde oba detektory horizontálně jsou na tom +/- podobně, tak vertikálně je to rozdíl poměrně značný ve prospěch Genevo. Podle mě se při testování na 34.7 ukáže přesně to samé a zjistím, že výsledky na 34.3 a 34.7 budou prakticky rovnocené při komparativní metodě, tedy tím myslím v absolutním vyjádření citlivosti. Samozřejmě Genevo nereaguje na 34.7 v režimu Ka narrow, reaguje pouze v Ka wide. Zajímavé je, že při zapnuté funkci nehlášení radarů pod nastavenou rychlost 20km/h detektor stejně zareaguje, ovšem pouze slovně, tedy nahlásí "Ka radar".

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. led 2016 10:59:38 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8464
Bydliště: Zlínský kraj
Tak to je snad jasný že to ohlásí..Protector pod nastavenou rychkost taky pípne a pak potlačí zvuk a jen bliká tlačítko...u G1 je první mluvení a pak pípání takže to řekne radar a pak utlumí pípání... Protector první 3x pipne a pak mluví tak proto jen pípne....kdyby to neohlásilo ten radar vůbec tak by to bylo blbý...někde stojíš a aspoň víš že projeli kolem..tak bys vůbec nevěděl
Nebo nastavíš 50 jako limit ať to neruší ve městě a chceš upozornit jen kdybys jel rychleji..male pojedeš někde v omezení 30 a o radaru bys nevěděl...proto ta prvotní hláška je

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. led 2016 13:21:13 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Já bych dal přednost, kdyby se to chovalo podle manuálu, tedy nehlásilo radar vůbec, protože v mém případě z 95% to hlášení bude FP. Manuál mluví celkem jasně, pak by tedy stálo jej opravit, pokud jsem tedy to nastavení špatně nepochopil, pro jistotu ještě otestuju.

Nastavení rychlostí v uživatelské citlivosti (položka přítomna pouze, pokud je citlivost nastavena na
Uživatelskou): Prostředním tlačítkem vybíráte mezi rychlostmi pro editaci (levá rychlost značí
rychlost pod kterou detektor nebude na poplachy reagovat vůbec, pravá rychlost značí rychlost
pod kterou detektor bude na poplachy reagovat podle nastavení Snížené citlivosti) a tlačítky + / -
na pravé straně detektoru měníte konkrétní rychlost. Při nastavení 20 50 detektor do rychlosti pod
20km/h nebude na radary reagovat vůbec, v rozmezí rychlosti 20-50km/h bude reagovat pouze na
silnější radarové signály a s plnou citlivostí bude na radary reagovat až od rychlosti 50km/h.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. led 2016 13:42:04 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8464
Bydliště: Zlínský kraj
Jo ták...já myslel že máš nastavený jako automute...
Né aby to nereagovalo vůbec...taková možnost mě ani nenapadla :)

A to jsi testoval doma? GPS byla chytnutá?

Zkus aktualizaci na nový FW... FP snad ustanou... ;-)

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. led 2016 13:47:04 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Automute mám vypnuté, kvůli testování. Počkal jsem až najede GPS, to bylo hned (pozor v době kdy hlásí zvukově detektor ohlásí GPS připraveno, tak nehlásí detekci radaru) a pak jsem spustil radar a ohlásilo se Ka pásmo a to bylo vše (nastaven byl limit 20km to většinou stačí, protože často běžná GPS hlási v klidové stavu až 8km/h). Zkusím FW, Robertovi odpoledne pošlu nějaký výstup. FP mám v obou polohách, řekněme 2-3 denně (stejně jako u Protectoru + HD hlava), není to taková tragedie, ale u V1 mám jeden za dva dny.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. led 2016 15:59:19 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2766
Josef: Ty jezdíš s HD+ na péčku, G1s Blue edition a ještě s V1? Všechny tři najednou puštěné?

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. led 2016 16:10:43 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8464
Bydliště: Zlínský kraj
Nějak nechápu proč si dávno nešel do STiR hlavy...

A 2 geneva současně v autě se budou rušit a dělat FP navzájem bych tipl...zkus jen puštěné genevo

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. led 2016 18:00:29 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Jezdím vždy jen s jedním zapnutým detektorem. Před několika dny jsem se snažil přijít na to, jak dalece se G1S a V1 ovlivňují, ale nebyl jsem schopen to ovlivňování zjistit, oba detektory se chovaly korektně. V provozu jsem ale jisté ovlivnění viděl, přece jenom auto je Faradayova klec s okny a to se chová jinak než místnost.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 18. led 2016 15:37:57 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3600
Bydliště: Praha
Josef píše:
Já bych dal přednost, kdyby se to chovalo podle manuálu, tedy nehlásilo radar vůbec, protože v mém případě z 95% to hlášení bude FP. Manuál mluví celkem jasně, pak by tedy stálo jej opravit, pokud jsem tedy to nastavení špatně nepochopil, pro jistotu ještě otestuju.

Nastavení rychlostí v uživatelské citlivosti (položka přítomna pouze, pokud je citlivost nastavena na
Uživatelskou): Prostředním tlačítkem vybíráte mezi rychlostmi pro editaci (levá rychlost značí
rychlost pod kterou detektor nebude na poplachy reagovat vůbec, pravá rychlost značí rychlost
pod kterou detektor bude na poplachy reagovat podle nastavení Snížené citlivosti) a tlačítky + / -
na pravé straně detektoru měníte konkrétní rychlost. Při nastavení 20 50 detektor do rychlosti pod
20km/h nebude na radary reagovat vůbec, v rozmezí rychlosti 20-50km/h bude reagovat pouze na
silnější radarové signály a s plnou citlivostí bude na radary reagovat až od rychlosti 50km/h.


Máš recht, je tam chyba. Nemělo by to dělat vůbec nic.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 208 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz