Právě je pon 22. říj 2018 13:04:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2008 23:20:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
Nepronajmete si nejakou? :D

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 05. lis 2008 23:30:00 
Tak pak je to v prdeli mily Lojzo mily Lojzo, nevsimnul jsem si, ze je to tak spatny... :|x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06. lis 2008 00:51:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
A kdo tam platí elektřinu?

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06. lis 2008 01:26:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
pepek píše:
A čím ji mám osadit, milá Lízo, čím ji mám osadit, milá Lízo, řekni čím?

TCM 162/98 2944 98
Radarový měřič rychlosti
RAMER 7M RAMER 7M-MB RAMER 7M-VB RAMER 7M-VF RAMER 7M-MF 162 RAMET C.H.M. ČR
2008-11-24 D 1/99 D2/00



Asi by měla nějaká důvěryhodná osoba zjistit, zda to nepůjde odkoupit, když ž to nemá patřičný atest...... :!:

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 08. dub 2009 20:43:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
Antiradary BEL píše:
Tak co, nikdo nevi o funkcnim stacionaru v Praze? Samozrejme krome Zlichovskeho tunelu. Zadna "budka" nebo informacni tabule v Ka band nefunguje?


Nefunguje. A Kralupy také vypnuty.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 26. kvě 2009 15:48:00 
x2005: přes Kralupy jsem jel v sobotu a směr na Přílepy opět v provozu ;)

BTW: dnes se po Plzni vyskytovala pracovní partička, která spravovala budky a u silnice měla vždy hozenou trojnožku s excelentní detekcí 8)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 26. kvě 2009 22:13:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
To je smůla, chtěl jsem otestovat pevnou sadu od Radarway a nemám kde :(

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27. kvě 2009 06:44:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Bobe ty jeden kuližáku že ty jsi to měl tu trojnožku na střeše :D :D :D :D :D :D

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27. kvě 2009 07:48:00 
řidič Lukyn: to nééé - já s tím nemám nic společnýho, enem jsem projížděl :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27. kvě 2009 09:34:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
no já nevím-nevím :D
ale to je teda detekce jako řemen ;)

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03. zář 2009 20:02:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
Dnes odpoledne:
Kralupy, Pražská ulice stacionár osazen, ale nevysílá
Postřižín (Odolená Voda) funkční

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 20:57:00 
Po dlouhe dobe jsem jel klem Opatovske a stale vypnuto!!! :|x :|x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 21:59:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
gebič píše:
Po dlouhe dobe jsem jel klem Opatovske a stale vypnuto!!!

Když jsem tam jel asi v červnu, vypadalo to, že té budce někdo vymlátitl okýnka. A já si pozdechl, že to vypadá na konec stacionárů v Praze.

Jak to vypadá s jinejma radarama, Čimická apod.?

Plzeňské video x2005 z montáže radaru bude asi jedno z posledních. Plzeň se zapojila do projektu (ne)bezpečná města...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 22:10:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
emc píše:
...vypadalo to, že té budce někdo vymlátitl okýnka...

U Traffihovadin jsou taky okýnka :D Tak nevím co si tim v Plzni slibujou kdyz vymeni budku za budku... to tam taky mohli nechat ty puvodni. Chtelo by to sehnat nekoho sdilneho z Rametu. :?

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Naposledy upravil LUB dne sob 05. zář 2009 22:11:00, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 22:11:00 
Aktivni stacionary v Praze na testování = velká 0!!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz