Právě je ned 23. zář 2018 05:27:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08. dub 2008 15:43:00 
Cimicka take aktivni vcera jsem testoval...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Aktivni stacionarni radary
PříspěvekNapsal: stř 09. dub 2008 09:42:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 08. dub 2008 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Kousek od Prahy
Antiradary BEL píše:
Hledal jsem, kam jsme psali o aktivnich stacionarnich radarech a nikde jsem zadne takove vlakno nenasel, takze zakladam nove.

Dnes 08.04.2008 v 13:00 jsem jel po Opatovske a stacionar byl aktivni. Jelikoz jsem zrovna testoval V1, kterou klient vymenil za RX65 EURO pry kvuli velkemu mnozstvi falesnych poplachu po Praze, tak frekvenci nevim, ale na Opatovske je standardne 33.99x GHz, takze to bude stejne i ted.
Mimochodem, V1 tam v horizontalu reagovala dost neochotne a spise podprumerne, po vypnuti a zapnuti se detekce podstatne zlepsila, takze mam takovy dojem, ze "plavani" rozsahu dosud nebylo odstraneno.


Ahoj,

moje zkušenost s Opatovskou je následující:
- pátek minulý týden, ca 14,00, aktivní
- minulá sobota, ca 19,00, neaktivní
- včera, ca 7,30, neaktivní
- dnes, ca 7,30, neaktivní
To ho zapínají denně? Až bych nevěřil svému Bellu, ale jinde se chytá...

_________________
Víte jaký je rozdíl mezi demokracií a sociální demokracií?
No jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou! :-))
----------------------------------------------------
Beltronics RX65E, N560+TT6+POI radary, N95 8GB+TT6, uvažuji o AL....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Aktivni stacionarni radary
PříspěvekNapsal: stř 09. dub 2008 18:15:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 08. dub 2008 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Kousek od Prahy
Jiří Vlach píše:
Antiradary BEL píše:
Hledal jsem, kam jsme psali o aktivnich stacionarnich radarech a nikde jsem zadne takove vlakno nenasel, takze zakladam nove.

Dnes 08.04.2008 v 13:00 jsem jel po Opatovske a stacionar byl aktivni. Jelikoz jsem zrovna testoval V1, kterou klient vymenil za RX65 EURO pry kvuli velkemu mnozstvi falesnych poplachu po Praze, tak frekvenci nevim, ale na Opatovske je standardne 33.99x GHz, takze to bude stejne i ted.
Mimochodem, V1 tam v horizontalu reagovala dost neochotne a spise podprumerne, po vypnuti a zapnuti se detekce podstatne zlepsila, takze mam takovy dojem, ze "plavani" rozsahu dosud nebylo odstraneno.


Ahoj,

moje zkušenost s Opatovskou je následující:
- pátek minulý týden, ca 14,00, aktivní
- minulá sobota, ca 19,00, neaktivní
- včera, ca 7,30, neaktivní
- dnes, ca 7,30, neaktivní
To ho zapínají denně? Až bych nevěřil svému Bellu, ale jinde se chytá...

Tak dnes v 17,14 aktivní... ;) To nemá logiku, vždy? tam ráno chodí děti do školy....

_________________
Víte jaký je rozdíl mezi demokracií a sociální demokracií?
No jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou! :-))
----------------------------------------------------
Beltronics RX65E, N560+TT6+POI radary, N95 8GB+TT6, uvažuji o AL....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 09. dub 2008 19:47:00 
o deti nejde, jde o prachy :|x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 12. dub 2008 05:58:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 08. dub 2008 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Kousek od Prahy
gebič píše:
o deti nejde, jde o prachy :|x


Opatovská, čtvrtek 10.4.
7,57 ráno - aktivní
17,13 odp. - aktivní
To to zapíná vždy nějaký maník anebo můžou dálkově?

_________________
Víte jaký je rozdíl mezi demokracií a sociální demokracií?
No jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou! :-))
----------------------------------------------------
Beltronics RX65E, N560+TT6+POI radary, N95 8GB+TT6, uvažuji o AL....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 12. dub 2008 06:28:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
:idea: hádej?

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 12. dub 2008 07:44:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 08. dub 2008 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Kousek od Prahy
ota píše:
:idea: hádej?


Maník??????????????

_________________
Víte jaký je rozdíl mezi demokracií a sociální demokracií?
No jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou! :-))
----------------------------------------------------
Beltronics RX65E, N560+TT6+POI radary, N95 8GB+TT6, uvažuji o AL....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 14. kvě 2008 20:21:00 
Nechapu Cimickou, radar klasicky sviti cervene, ale z detektoru RX, V1 ani 975 ani hlaska.... Ze by sakra to zaplnili a ja nemel kde tetsovat? To by me nastvalo, mam to za barakem a kazdy rano jsem si lebedil jak mi to pekne piska... :D :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 14. kvě 2008 22:05:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 05. lis 2007 01:00:00
Příspěvky: 95
Bydliště: Praha
gebič píše:
Nechapu Cimickou, radar klasicky sviti cervene, ale z detektoru RX, V1 ani 975 ani hlaska.... Ze by sakra to zaplnili a ja nemel kde tetsovat? To by me nastvalo, mam to za barakem a kazdy rano jsem si lebedil jak mi to pekne piska... :D :D


Btw zkousel jsi Ka Wide? Jenom tak z legrace? Pac jak se zacalo oteplovat tak to ukazoval frekvence i tesne nad 33.900 (33.919, 33,911 najezdova jednou...) Zitra to zkusim :-)

_________________
RX65e2, V1 3.863 minuly


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 14. kvě 2008 22:08:00 
Ja tam pojedu hnedka rano... Okolo 9h takze to vyzkousil a zkusim RX do KA wide... Doufam, ze bude ticho :|x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 14. kvě 2008 22:09:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 05. lis 2007 01:00:00
Příspěvky: 95
Bydliště: Praha
gebič píše:
Ja tam pojedu hnedka rano... Okolo 9h takze to vyzkousil a zkusim RX do KA wide... Doufam, ze bude ticho :|x


Tak to se tam asi potkame :D:D:D

_________________
RX65e2, V1 3.863 minuly


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 14. kvě 2008 22:11:00 
Podle me jenom proste sviti a bud mu dosla stava, nebo mu ji nekdo odpojil a sviti to cerveny jako porucha, nebo je plnej fotek a nebo fakt nevim...

PS: Treba tam nekdo dokola jezdil bez predni SPZ a krouzil celou noc... :D :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 14. kvě 2008 22:22:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
Ja to nebyl! Ja mam zrovna obe RZ pripevneny tak, jak mi uklada zakon! :D

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 14. kvě 2008 22:38:00 
Ja taky ne, ja mam taky obe SPZ... :D I kdyz bez predni SPZ by auto vypadalo lepe... :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 14. kvě 2008 22:45:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
No bacha, nevim, jak RS, ale obyc fabie maj pod RZ takovy hnusny cerny plastovy podstavec (jako stara S classe), ze to vypada silene. O1 tam nic nema a vypada to docela slusne.

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz