Právě je ned 22. dub 2018 08:51:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bugy ze stacionární databáze
PříspěvekNapsal: ned 27. pro 2015 21:22:34 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4711
Bydliště: Praha
Čistím a updatuji svou databázi a nacházím pár rozporů a nejasností. Kdo ví, prosím o korekci + námět pro Protector, pokud je něco špatně

1) Kamera v semaforu Brno - Kounicova x Kotlářská 49.20569 16.59723 - dle Streetview z 7/2014 tam nic není
2) Kamera v semaforu Brno, Heršpická x Jihlavská 49.172686 16.601513 - dle Streetview z 7/2014 tam nic není
3) Stacionární radar Horšovský Týn z centra (pasiv) 49.5266250 12.9433172 - je to Traffiněco - ještě to funguje? V rozpočtu města je v kolonce Příjmy uveden příjem naposledy v roce 2011
4) Stacionární radar Lovosice - Terezínská - smer centrum 50.51045 14.06543 - dle Streetview z 12/2012 je tam pouze sloup po radaru a dle seznamu 2/2014 už tam není nic
5) Stacionární radar Měcholupy (u Žatce), směr od Holedče 50.269868 13.538128 - dle Streetview je tam pouze informační cedule rychlosti, podle mě to bylo asi špatně zadané
6) Stacionární radar Moravský Krumlov, Znojemská, z centra 49.040125 16.307345 - dle map seznamu v roce 2013 zbyl jen sloup po Traffipaxu
7) Stacionární radar Náchod - Kostelecká - do centra 50.42489 16.1619 - radar odstraněn (http://mestonachod.cz/mesto-nachod/zpra ... sp?id=3207)
8) Stacionární radar Postřižín, Teplická, směr Praha (ramer) 50.232049 14.388380 - ramerová budka stále je, ale už cca 6 let neměří - ví někdo další vývoj?
9) Stacionární radar Radlík, Jílové u Prahy - 49.905636 14.492769 - tohle podle mě není radar, i když to má indukční smyčky u sloupu (mimo záběr kamer) ??? Obrázek
10) je v databázi Protectoru Stacionární radar Rajhrad, Stará Pošta směr centrum (ramer) 49.0876631 16.5915103 ? dle webu měří, na POI chybí - http://novy.rajhrad.cz/mp-zidlochovice- ... o-rajhrad/ Obrázek
11) Stacionární radar Říčany, Černokostelecká, směr Praha 49.998598 14.670151 - Traffipax - funguje to ještě, když mají úsekáče? Tipuji že to již neexistuje
12) Stacionární radar Uherské Hradiště, E50-Vésky 49.041330 17.502321 -to asi není pravda, ne? V UH má být měření pouze ulice Sokolovksá, 28. říja a 1.máje, ne?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bugy ze stacionární databáze
PříspěvekNapsal: ned 27. pro 2015 21:29:06 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4711
Bydliště: Praha
A jen pro info - osazené stacionární ramery opravdu měří i zezadu :-(
Obrázek
http://www.motorkari.cz/tema/?t=162212&pgr=1

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bugy ze stacionární databáze
PříspěvekNapsal: ned 27. pro 2015 21:34:54 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4711
Bydliště: Praha
Kdo by ze známých měl zájem, dám mu odkaz na její excelovou verzi

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bugy ze stacionární databáze
PříspěvekNapsal: ned 27. pro 2015 22:14:34 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8606
Bydliště: Zlínský kraj
Budka ramer Vésky jsou taky na E50...kdysi jsem sem dával i video s detekcí.
Do DB Protectoru se ramerové budky nedávají..proč taky, pokud jsou obsazeny tak na ně upozorní detekce...většina budek je totiž neosazena...např v UH jsou 4 místa a ramer v budce byl jen jednou 2dny právě na tom obchvatu..jinak nikdy nikde a jen stěhují prázdnou budku

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bugy ze stacionární databáze
PříspěvekNapsal: pon 28. pro 2015 00:04:41 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30. srp 2013 00:12:46
Příspěvky: 493
1. Nikdy som tam ziadnu kameru nevidel
2. Je tam nova kamera smere do mesta. Polcam v K, ktory asi kontroluje len cervenu. Riesilo sa to tu v separatnom vlakne


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bugy ze stacionární databáze
PříspěvekNapsal: pon 28. pro 2015 00:21:16 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4711
Bydliště: Praha
ad 2) - jo, už vím, nespojilo se mi to s tímhle Polcamem, díky.
ad 1 - mažu

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bugy ze stacionární databáze
PříspěvekNapsal: pon 28. pro 2015 14:44:29 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08. úno 2012 14:48:47
Příspěvky: 3036
Bydliště: Brno, Brusel, Bratislava
ad 2.) zatím nekontroluje ani tu červenou, ostrý provoz je ovšem v plánu...

_________________
Dunning-Kruger efekt je zlo...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz