Právě je sob 21. črc 2018 06:12:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: K pásmo
PříspěvekNapsal: pon 16. led 2012 15:14:01 
x2005: K pasmo je i ne vopruz... Velka mesta jsou jasna - ta jsou generatorem FP jako prase. Mimo ne je nejvetsim nepritelem K pasma cedule, ktera je dnes jiz skoro v kazde vesnici a upozornuje na nasi rychlost (jako kdybychom v autech nemeli tachometr :-) ). To je fakt k postani.
Co se tyka frekvenci FP, tak hodne jich je v oblasti 24,100 - 24,125 :-( Na muj vkus opravdu hodne.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Stinger DSI Computer
PříspěvekNapsal: pon 16. led 2012 15:38:33 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
Také jsem jel se zapnutým K pásem z Rychnova do Kolína a FP tři prdele, rozsah frekvencí jsem měl 24,144 - 24,250 tuším.

Mně osobně je to jedno, protože na Slovensko nejezdím

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Stinger DSI Computer
PříspěvekNapsal: pon 16. led 2012 19:23:38 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6186
Bydliště: Praha
snail píše:
Mně osobně je to jedno, protože na Slovensko nejezdím

Na Slovensku jsou nově snížený pokuty za překročení do +20, tak tam budu jezdit +20 a když se budu nudit a pojedu sám, tak zapnu i K pásmo. Stejným způsobem jezdím DE/AT/IT/NL a pohoda - tj. do +20 a někdy zapnu i K pásmo.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Stinger DSI Computer
PříspěvekNapsal: pon 16. led 2012 19:58:46 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
I já tak v zahraničí jezdím, resp. teď už obdobně i doma

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: K pásmo
PříspěvekNapsal: sob 04. úno 2012 21:30:21 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
V německu jsem sledoval frekvence K pásma - dost jich je nad 24,150, což by se dalo odfiltrovat, ale tempomaty mercedesů jely přesně na kolem frekvence 24,1, což je na <I>

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: K pásmo
PříspěvekNapsal: sob 04. úno 2012 21:34:35 
buhužel i rychlostní cedule jedou na 24,1 :-( Tam se to nechá ořezat leda přes intenzitu signálu...ale když ta star z Telerána říká, že MultaradarCD má nízký vysílací výkon...tak nevím, nevím :-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz