Právě je pon 15. říj 2018 20:20:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bel 995 zamrzne
PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 12:32:00 
Offline
čtenář

Registrován: pon 21. úno 2011 01:00:00
Příspěvky: 3
Zdravím, dostal se ke mě antiradar Bel 995, nic víc o něm bohužel nevím, nemá žádnej štítek. Nějakou dobu fungoval dobře, ale ted se cca po 15 sekundách po zapnutí sekne. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Moc děkuju za info.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 15:19:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Můžeš zkusit reset přístroje, jinak je kaput

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 16:18:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
kdybys chtěl home-made opravu, tak reset je držet současně city a bright, dokud se neresetuje. 995, pokud je to CZ verze, je starý detektor (taky ještě jeden mám, funkční), upravený od cyberdyne a žádná oprava není možná, pouze zvýhodněná cena na nový od solidních prodejců

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. úno 2011 20:51:00 
Offline
čtenář

Registrován: pon 21. úno 2011 01:00:00
Příspěvky: 3
Zdravím ještě jednou, takže podle návodu Snaila jsem zkusil zresetovat, teda aspoň doufám, že to je ono. Podržel jsem dvě tlačítka dostal se do jakýhosi "program" tam se dalo nastavit všechno možný. dokud jsem v tomto listoval tak se to neseklo. Listoval jsem v tom i 3 minuty a vůbec nic. pak jsem to uložil tlačítkem PWR napsalo to tuším completed a pak svítil na displeji vybranej mod a po cca 10 sekundách se to seklo. Nemůže tam bejt jenom nějakej zámek, nebo nějaká taková kravina, je mě hrozně divný že se to při programování nesekne a pak hned jo.
Děkuju, s pozdravem Jirka


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 10:21:00 
Offline
čtenář

Registrován: pon 21. úno 2011 01:00:00
Příspěvky: 3
Děkuju za návod, ale bohužel, opět se to zaseklo. Nic to na displeji nenapíše, zůstane tam svítit vybranej mód (CITY,...) a přestanou být funkční tlačítka... Takže je to asi stejně mrtvola co?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 10:57:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
sedljiri píše:
Děkuju za návod, ale bohužel, opět se to zaseklo. Nic to na displeji nenapíše, zůstane tam svítit vybranej mód (CITY,...) a přestanou být funkční tlačítka... Takže je to asi stejně mrtvola co?


http://www.antiradary.net/antiradar-rx65-euro-beltronics/
http://www.antiradary.cz/prenosny-antiradar-beltronics-rx65e-euro-cz/d-70284/

;)

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 14:55:00 
sedljiri píše:
Děkuju za návod, ale bohužel, opět se to zaseklo. Nic to na displeji nenapíše, zůstane tam svítit vybranej mód (CITY,...) a přestanou být funkční tlačítka... Takže je to asi stejně mrtvola co?


Stačilo zvednout telefon a zavolat 731 800 200 a nemusel jste celý den strávit spekulováním...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz