Právě je ned 22. črc 2018 12:15:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavení pro Německo, Rakousko
PříspěvekNapsal: stř 02. črc 2008 21:42:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
Přížtí týden jedu do Rakous přes Mnichov. Koukal jsem na net a jestli je tahle stránka stále platná - http://www.antiradar.com/novinky/natfreq.html - tak by se vyplatilo do Němec zapnout K pásmo, ale pojedu jen po dálnicích a nechci pískat úplně vžude, tak uvažuji, že nechám současné nastavení pro ČR - v neznámých městech jezdím stejně +- podle předpisů.

Jaký je Váš názor, prosím?

Lak samozřejmě nechám vyležtěný. Vzhldem k potahu všech opěrek hlavy nepředpokládám při běžné kontrole zvlážtní problémy

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02. črc 2008 21:51:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6186
Bydliště: Praha
Naposledy jsem jel přes AT + D (do IT) s Ka Narrow (na Multanovy) a registroval jsem asi 9 poplachů v Ka. K jsem nezapínal, chci mít klid. Stejně jezdím většinou "s davem". Akorát jednou jsem při polachu v Ka zbrzdil na dálnici ze 140 na předepsaných 120, potom na ty předemnou blesklo a jeli jsme dál. Potom v AT několik přenosných Multanov v omezení na 80. S 975e jsem o nich věděl hodně brzo, takže klid.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05. bře 2011 19:58:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
Tak rakousko bez ar téměř nemožné - tolik radarů jsem v čr nepotkal půl roku jako tady za jednu cestu. Vše Ka

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06. bře 2011 08:59:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2185
Bydliště: Praha
Teď se toho vyrojilo opravdu hodně, včera po mě šli laserem. Dokonce to ovládali z auta, takže na 200m nevidí člověk nic, jen si pak všimne malé trojnožky na chodníku.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06. bře 2011 21:15:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
Na stacionary mám poi v telefonu a všechny jsem dodržoval, ale překvapilo mě třeba měření na dálnici z auta stočného za protihlukovou stěnou

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06. bře 2011 22:51:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
Laser nic, ale ještě jsem tu :-)

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06. bře 2011 23:42:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 747
ragamix: mas nejake blizsi informace o stacionarnich mericich pouzivanych v AT pracujici v K pasmu?

Mel jsem za to, ze v Rakousku pouzivaji stacionarni radary ve vetsine pripadu akorat v KA pasmu, pripadne smycky v ceste od Trafipaxu jako u nas. Nic jineho jsem tam ani nevidel.
Mobilni radary co vim tak vetsinou laser, parkrat jsem videl trojnozku multanovu v KA.
Jednou na benzince u Insbrucku vedle me stali na pumpe s civilni A6 - ala nemecka Kobra 11. Zadne merici zarizeni ale uvnitr nemeli. Pouze blikacky, navadeci textove pole atd...

V DE jsem zatim 2x videl pouze prujezdni zavoru, jednou me i vyfotila, ale kasa nebyla pritomna a nic mi domu neprislo.

Jo a v DE bacha na odstup, prisel mi dokonce domu dopis s fotkou, kde byla vyfocena pritelkyne, ze ho nedodrzela, porizeno to bylo z nejakeho pristroje umisteneho na moste. U dokumentace prestupku byl formular, kde jsem mel vyplnit kdo s autem jel atd. Taky tam byla moznost vyuzit moznosti nevypovidat, pokud osoba na fotce je osoba blizka. Toho jsem vyuzil, odeslal jim formular postou zpet a od te doby nic. Uz to je rok.

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07. bře 2011 22:08:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 747
OK, jednotky kusu jsou jeste v pohode. Nejdulezitejsi jsou pro me dalnice a tam je snad vse Multanova v KA. 8)

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz