Právě je stř 25. dub 2018 02:39:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: pát 05. srp 2016 07:15:06 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
OK ozvu se . Nejpozději ve středu bych ho měl mít zpět doma tak uvidim co s tím bude


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: pát 05. srp 2016 22:50:41 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 674
Bydliště: Praha
qoyi píše:
Tak to pak dej vědět jak to dopadlo, celkem mě to zajímá. :)

Podle mne je ještě slušná šance, že normálně bude fungovat. Mám doma stejný kousek, též 995. Ony totiž verze 995, 965 i RX65 měly stejný HW a lišily se jen FW, který se měnil na CZ verzi.

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: sob 06. srp 2016 16:40:03 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
To já taky doufám ze bude normálně fungovat a uvidím . V pondělí mi budou volat a řeknou mi více :P

Možná jsem ho měl špatně nastaveny a proto to bylo celkem nepřesné a nebo umírá a muzu kupovat nový :idea:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: sob 06. srp 2016 18:45:31 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4382
Ja jsem par kusu 965/995 mel. Kupoval jsem jete, obvykle za par stokorun.
Pri nakupu je treba dat si pozor na CZ/EUR Ka narrow. To se tyka snad jen tech 995, kterych je tu mnoho US verzi. S US 965 jsem se nesetkal. Prodejci obvykle tvrdi na prime dotazy, ze je to CZ verze a pri predani pri kontrole se ukaze, ze neni. Takhle uz jsem poslal pryc dva pany, kterym jsem predtim posilal presne instrukce co chci v menu zjistit a ujistovali me, ze to v menu vidi.

Dale je treba kontrolovat, ze detektor nehlasi service required a to radsi i pri delsim zapnuti. Uz jsem videl kus, ktery uvodni kalibraci prosel a zacal hlasit chybu az snad po 15m.

Pokud byl detektor OK, tak pak me fungoval bezchybne. Jeden kus co jsem takhle pro nekoho kupoval odesel po cca 2mesicich.

Sam mam jeden 965cz taky v aute. Stal me asi 700kc, detekce ok, fp zadne a nedetekce se nekonaji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: sob 06. srp 2016 19:49:54 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
x-father píše:
Ja jsem par kusu 965/995 mel. Kupoval jsem jete, obvykle za par stokorun.
Pri nakupu je treba dat si pozor na CZ/EUR Ka narrow. To se tyka snad jen tech 995, kterych je tu mnoho US verzi. S US 965 jsem se nesetkal. Prodejci obvykle tvrdi na prime dotazy, ze je to CZ verze a pri predani pri kontrole se ukaze, ze neni. Takhle uz jsem poslal pryc dva pany, kterym jsem predtim posilal presne instrukce co chci v menu zjistit a ujistovali me, ze to v menu vidi.

Dale je treba kontrolovat, ze detektor nehlasi service required a to radsi i pri delsim zapnuti. Uz jsem videl kus, ktery uvodni kalibraci prosel a zacal hlasit chybu az snad po 15m.

Pokud byl detektor OK, tak pak me fungoval bezchybne. Jeden kus co jsem takhle pro nekoho kupoval odesel po cca 2mesicich.

Sam mam jeden 965cz taky v aute. Stal me asi 700kc, detekce ok, fp zadne a nedetekce se nekonaji.




Moc se v tom nevyznám , nastavoval jsem to a jak je pásmo KA tak tam mam pouze off, něco na W a eur

Tak nevím a stal me asi 800 Kč tak uvidím co mi zavolá ze servisu a zda je to US či euro verze
Dá se to jinak poznat ? A měl jsem to ve služebním autě zaplý 4 hodiny a bez nějakého problému jen nevím zda jsem to měl dobře nastavené


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: sob 06. srp 2016 21:46:17 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2790
Bazzy je stejný nick jako Hacker? Podobné dotazy na jiném fóru..:) Nebo jen náhoda a je to někdo jiný...:)

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: sob 06. srp 2016 21:57:09 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Bazzy je Bazzy a hacker je asi hacker ne ? Nevím ale mám pouze jeden nick


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: sob 06. srp 2016 22:00:04 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Psal jsem dotaz na antiradary.net a po telefonickém dotazu jsem se domluvil na odeslání tot vše a to píše "Hacker" to uz jde mimo mě


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: sob 06. srp 2016 22:44:45 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2790
:yes

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: ned 07. srp 2016 20:54:01 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Snad mi neřeknou ze je to šunt a mužů jej vyhodit :D :D :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: ned 07. srp 2016 22:08:41 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4382
Koupit jety detektor a nenechat se napalit vyzaduje orientaci v problematice a i to nemusi stacit.
Uvidis.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: pon 08. srp 2016 14:24:11 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Tak už mi volali a oddechl jsem si

Vše je v pořádku jen byl pouze špatně nastaveny na nějakém pásmu a jedna se o verze EURO a z roku 2006 tak alespoň něco pozitivního

A jinak je prý v solidním stavu takže taky +

Antiradary.net vše nastavili a posílají za super cenu a to je 220 Kč + pošta takže mají velké díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: pon 08. srp 2016 14:38:00 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8608
Bydliště: Zlínský kraj
Jen je potřeba brát v úvahu že to je 10let starý...může to odejít kdykoliv

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: pon 08. srp 2016 19:02:18 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
To je jasny , ale hlavní je ze je to určeno pro ČR a je stále funkcni a až odejde do kytek tak si nechám od vás poradit nějaký kvalitní a hlavně nový v zaruce

Podstatné je ze nakonec to alespoň s vector 995 dopadlo dobře a snad nějakou dobou dobře poslouží

A dotaz : jaká je cca vzdálenost detekce měření antiradaru a vzdálenost na kterou me změří radar


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: pon 08. srp 2016 19:12:50 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Jde mi o to ze je to můj první Antiradar a za slušnou cenu od známého ( 500kc )

A chci mít jistotu i když musím brát v potaz ze je to produkt se stářím cca 10 let ze mi to v uvozovkách pomůže od pokut když někde pojedu na povolenou rychlost což v autě trávím cely den


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz