Právě je úte 20. úno 2018 01:18:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 15:21:29 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 07. led 2016 15:20:24
Příspěvky: 6
Dobrý den potřebuju nějakou stránku s návodem na Beltronic Vector STi Europa děkuji moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 15:36:19 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4698
Bydliště: Praha
Všechny návody Bel jsou zde - http://www.beltronics.com/manuals.php, ale nějak si nepamatuji, že by se STi dělalo ve verzi Evropa (???)

Má to segmentované Ka pásmo?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 15:57:56 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8553
Bydliště: Zlínský kraj
Foto přístroje by bylo?
Nic takového Bel ani nedělá...není to kopie z číny?

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 16:10:06 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 07. led 2016 15:20:24
Příspěvky: 6
To je on :-/


Přílohy:
5038993-antiradar-1.jpg
5038993-antiradar-1.jpg [ 367.15 KiB | Zobrazeno 3254 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 16:17:38 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8553
Bydliště: Zlínský kraj
Aha...tak to je ale velká historie :D
To amíci sotva zjistili že existuje evropa...natož aby to umělo CZ radary ;-)

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 16:23:22 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 07. led 2016 15:20:24
Příspěvky: 6
Takže myslite, že kdyz to houká pípa a pod... tak to nefunguje jak by mělo?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 16:23:36 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3602
Bydliště: Praha
Ono i foto je z roku 2011 a už tehdá to byl hodně "archivní" kousek...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 16:25:09 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 07. led 2016 15:20:24
Příspěvky: 6
JJ asi je, ale dneska s tim jezdil kamarad a pipalo mu to většinou tam kde mělo..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 16:29:34 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 07. led 2016 15:20:24
Příspěvky: 6
Ono to ale vydavalo zvuky na mistech, kde měření je označene :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 17:14:10 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4698
Bydliště: Praha
Myslíš stacionární Ramer?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 17:18:03 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 07. led 2016 15:20:24
Příspěvky: 6
JA nevim :D :D ja tomu nerozumim :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronic Vector STi Europa
PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2016 19:04:46 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4364
Pochybuji, že jste nějaký radar potkali. Pravý detektor totiž žádné zvuky nevydává. Jen jednou za několik tisíc kilometrů, když potkáš opravdu radar, tak hlásí poplach.

Ono se jeví jako výhodná koupě detektor za pár stokorun někde z Aukra, ale když tomu nerozumíte a nezjistíte si předem informace, tak jsou to vyhozené peníze.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz