Právě je sob 21. črc 2018 13:56:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: sob 23. kvě 2015 07:32:05 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
Děkuju všem kteří poradili, hlava je opravená.

Zvláštní poděkování patří :muscle odborníkovi-elektronikovi msp_x!

P.S. Až potkáte nefunkční hlavu, počkejte, hoši, nic neříkejte, :mail
:D

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: sob 23. kvě 2015 08:25:01 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8677
Bydliště: Zlínský kraj
Jak víš že je opravena když jsi ji ještě nezkusil??

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: sob 23. kvě 2015 08:39:58 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2799
Nechci být špatný prorok. Ukázání videa s detekcí na 34.00 platí.

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: ned 24. kvě 2015 20:55:18 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
VS píše:
Jak víš že je opravena když jsi ji ještě nezkusil??.

Proč si myslíš, že opravená není? :-)

janatomam píše:
Ukázání videa s detekcí na 34.00 platí.

já na to nemám :-)

můj předchozí příspěvek znamená poděkování kolegovi msp_x - vynikajícímu odborníkovi, bez jehož znalostí a ochoty bych to nedal dohromady. Pokud máte další otázky, tak se obraťte.

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: ned 24. kvě 2015 21:00:22 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2799
Marek_3L:
Když jsi takový bazarovec. Nechceš nějaký bazarový detektor ať máš alespoň něco co bude fungovat a u čeho nestrávíš 14 dní opravama. Zrovna minulý týden jsme dva odkoupili (Escort X50e a V1)... :sun

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: ned 24. kvě 2015 21:10:32 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
janatomam píše:
Marek_3L:
Když jsi takový bazarovec. Nechceš nějaký bazarový detektor ať máš alespoň něco co bude fungovat a u čeho nestrávíš 14 dní opravama. Zrovna minulý týden jsme dva odkoupili (Escort X50e a V1)... :sun


Ne, děkuju, další detektor si vyberu až mi to za 14 dní přestane fungovat.
Co to znamená "bazarovec"?

:chuckle

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: ned 24. kvě 2015 21:35:41 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2799
Člověk co kupuje levné věci a pak stráví nad opravou 14dní.... :)

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: ned 24. kvě 2015 22:16:45 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
janatomam píše:
Člověk co kupuje levné věci a pak stráví nad opravou 14dní.... :)

ty budeš asi tatrman žejo? Celou dobu tlačíš dikusi :off:

[b]můj předchozí příspěvek znamená poděkování kolegovi msp_x - vynikajícímu odborníkovi, bez jehož znalostí a ochoty bych to nedal dohromady. Pokud máte další otázky, tak se obraťte.[/b]

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: ned 24. kvě 2015 22:21:05 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 676
Bydliště: Praha
Marek_3L píše:
Zvláštní poděkování patří :muscle odborníkovi-elektronikovi msp_x!
Díky :)

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: pon 25. kvě 2015 07:43:41 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6186
Bydliště: Praha
msp_x píše:
Marek_3L píše:
Zvláštní poděkování patří :muscle odborníkovi-elektronikovi msp_x!
Díky :)

Pokud to není "opravní tajemství", tak jak se to podařilo opravit? Problém v napájení na desce?

P.S.: Připomíná mi to známé pořekadlo: "Nikdo mu neřekl, že to nejde, tak to prostě opravil"


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 02. čer 2015 23:01:41 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
x2005 píše:
msp_x píše:
Marek_3L píše:
Zvláštní poděkování patří :muscle odborníkovi-elektronikovi msp_x!
Díky :)

Pokud to není "opravní tajemství", tak jak se to podařilo opravit? Problém v napájení na desce?

P.S.: Připomíná mi to známé pořekadlo: "Nikdo mu neřekl, že to nejde, tak to prostě opravil"


Ne, v napájení to nebylo. A nebylo to ani tzv. vytopené. říká Ti něco RoHS? :-)

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 02. čer 2015 23:09:26 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4401
Že by v pájení? Nekvalitní cín, protože zakákazané příměsi?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: pát 05. čer 2015 01:28:17 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
x-father píše:
zakákazané příměsi?
;)

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: pát 05. čer 2015 12:31:52 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4401
Nevím co je na tom pravdy, ale někde jsem četl vysvětlení, že dnešní cín není tak kvalitní, protože se do toho nesmí přidávat olovo atd. Prý se na něm dělají po letech jakési mikroskopické chlupy, což způsobuje nežádané svody. Nebo jestli tam vznikají prostě jen studeňáky..?

Každopádně na tom asi něco pravdy bude, protože jsem slyšel o "opravách" grafických karet a základních desek z PC tak, že se celá komponenta šoupla na 10 minut doma do trouby. Sám jsem to na jedné KO grafice zkoušel a fakt to pomohlo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: pát 05. čer 2015 14:34:59 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
Musíš pájet stříbrem

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz