Právě je stř 18. črc 2018 23:49:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: pon 27. dub 2015 22:02:02 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
Zdravím vás,
koupil jsem starší detektor a po nějaké době jsem zjistil, že velmi často prostě nefunguje. Když funguje, poznám to podle FP, ale většinou detektor ani nepípne za celých 100km. Dneska jsem natrefil na ramer a tak sem to jel hned vyzkoušet. Zkoušel jsem různé kombinace pásem, ale nedetekovalo to nic, a o jsem kolem radaru jel pomalu, přímo proti a sám. Pro jistotu jsem se byi i příslušníka zeptat, jestli to mají zapnuté a jestli to je ramer :-)

k detektoru sem bohužel nedostal usb kabel, pokud ho někdo máte, jak ho mám zapojit v tom RJ11 konektoru, abych to nemusel rozdělávat dřív než bude nutné?

na Laser to asi funguje, protože už mě jednou detektor zachránil před MP Brno...

Předem děkuju za rady!

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: pon 27. dub 2015 23:10:17 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
Máš to rozbitý :P

JE potřeba dodat více informací - jak starý, kde koupeno, jak nastaveno? K čemu potřebuješ usb kabel?
Jsi z okolí Prahy - teest ve Zlíchovském tunelu je základ funkčnosti.
Pak jde ještě poslat SN uživateli janatomam, který to projede v databázi a zjistí historii detektoru.

Nicméně pokud je vše výše uvedené správně nastaveno, není problém v montáži a příslušník si z Tebe nedělal srandu, tak nejpravděpodobněji máš vytopenou hlavu a můžeš si koupit novou (=nový detektor), lépe se zárukou.

Jinak STI-R nemá falešné poplachy; pokud je máš, je asi opravdu out.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: pon 27. dub 2015 23:25:38 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8677
Bydliště: Zlínský kraj
Pokud má STiR Plus falešňáky a naopak nereaguje na radar tak tipuju vytopenou hlavu-předchozí majitel ji měl špatně namontovanou a vypraskala... To je riziko bazaru bez záruky

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: pon 27. dub 2015 23:27:10 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6186
Bydliště: Praha
Příliš málo informací. Já bych tipoval na špatné nastavení.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 12:46:01 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
Děkuju za ohlasy, špatnou montáž bych vyloučil, zkoušel jsem 3 polohy. Víte někdo jak vyrobit ten USB kabel (pořadí pinů na RJ11) a odkud stáhnout aktuálnější firmware? V nastavení chybu nemám, aktivované je Ka3 a Ka4, laser a gps. Když je to nastavené takto, FP jsou nulové a na laser to funguje. Připomínka o vypraskané hlavě :rain bude asi správná, všiml jsem si toho hned při instalaci, že kolem děr pro šrouby je plast rozpraskaný. Provizorně jsem to zamatlal motorovým silikonem :cool Spíš si říkám že pokud by to bylo vytopené komplet, řj by zahlásila že se s hlavou nejde spojit a byl by konec. Tím si dávám naději že je to ještě opravitelné. Měl jste to někdo zkušnější už rozebrané? Falešné poplachy jsou pouze pokud jsem měl na zkoušku aktivované K a X band, na Ka to FP nedělá, respektive možná jednou píplo na jednu čárku za 2000km...
Děkuju za rady Marek

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 12:54:55 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
Bude to vypraskané a asi voda. Prosím o zapojení pinů v RJ11 USB děkuju moc

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 13:00:51 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
FP na K a X budou vždy, v ČR nezapínat.
O opravitelnosti velmi pochybuji - už jsem měl vytopené 2 hlavy a nikdy se to neřešilo jinak než výměnou.
Netuším a nepamatuji si, že by někdo zde aktualizoval FW u STiR - nevidím pro to důvod a tipuji, že nikde k dispozici není - pokud vím, i dovozce do ČR má dodaný FW již od výrobce, nikoliv, že by si ho přehrával sám.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 13:10:42 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2799
Jak jsem již psal do mailu. Vymontovat jednotku a hlavu a přijít k nám.... Sada je koupená 10.6.2010.

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 13:19:48 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8677
Bydliště: Zlínský kraj
jak jsou kolem šroubu prasklinky tak je to jasný....vytopená hlava a je mrtvá... to je taková klasika při špatně namontované hlavě že to popraská a dostane se tam vlhkost

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 15:09:17 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 676
Bydliště: Praha
Zalezi, jak moc je to vytopene. Obcas se to podari resuscitovat, ale chce to videt.

Btw. pokud by byla KO a zbavoval jsi se ji, mel bych o ni zajem :)

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 15:14:07 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2799
Z mé zkušenosti pokud se do elektroniky dostane voda (a dle autora příspěvku praskliny jsou přítomny a voda tam může být i rok a více), oprava je pak opravdu o štěstí...

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 15:39:17 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8677
Bydliště: Zlínský kraj
Rozdělat hlavu a podívat se dovnitř v jakém to je stavu...ale podle mě KO... Někdo asi věděl proč to prodává.

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 15:48:19 
Offline
nováček

Registrován: pon 27. dub 2015 21:50:39
Příspěvky: 68
msp_x píše:
Zalezi, jak moc je to vytopene. Obcas se to podari resuscitovat, ale chce to videt.

Btw. pokud by byla KO a zbavoval jsi se ji, mel bych o ni zajem :)

ještě nevím nic, jakmile přestane pršet tak to vyndám z auta a rozdělám. Koukám že zapojení USBčka si budu muset taky zjistit sám :-)

_________________
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že mě neměře'j.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 16:54:29 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4401
Asi nikdo netušíme o jakém USB pořád mluvíš.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: STI-r Plus nedetekuje!
PříspěvekNapsal: úte 28. dub 2015 17:06:47 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8677
Bydliště: Zlínský kraj
a ani RJ11 tam nikde není pokud vím...je to menší konektor

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz