Právě je pon 15. říj 2018 20:21:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 17:19:55 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
Co zkusit reset do továrního nastavení, vypnout/zapnout a pak zkusit uložit? To by mohlo vyčistit paměť. Jinak vyhodit / nechat opravitvýměnout /nechat opravit u MSP_X.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 17:24:39 
Offline
štamgast

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2496
Recyklace dotazu po 11 měsících?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 17:26:17 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
Já jsem se taky divil, jak je to starý téma. Navíc z textu jsem měl dojem, že problém má snadné řešení.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 19:40:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
U této závady vyhodit...

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 22:12:12 
Offline
čtenář

Registrován: stř 19. pro 2012 22:34:55
Příspěvky: 6
Jsem ochoten zaplatit opravu tomu kdo to opraví. Jestli myslíš reset podržením všech tlačítek tak to jsem zkoušel a nic nebo je i jiný reset?Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 22:20:18 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Tak znova pro ty pomalejší - oprava není možná, resp. se via SZ obrať na msp_x.

Je na tomto něco nejasného?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 22:33:55 
Offline
štamgast

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2496
Tuhle radu dostal dotyčný již před 11 měsíci.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 22:37:16 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Je vidět, že někdy ani za 11 měsíců myšlenka nedojde k místu určení

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz