Právě je čtv 18. říj 2018 21:29:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: stř 19. pro 2012 22:36:52 
Offline
čtenář

Registrován: stř 19. pro 2012 22:34:55
Příspěvky: 6
Ahoj jsem tu nový,mám RX65e a po nastavení na některé druhy pásem napíše complete a po restartu je všechno při starém neuloží si nastavení. V čem může být problém?Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: pát 21. pro 2012 01:58:53 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Zakladni deska out. Asi spadnul na zem, nebo odesel starim....

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: pát 21. pro 2012 19:52:41 
Offline
čtenář

Registrován: stř 19. pro 2012 22:34:55
Příspěvky: 6
Děkuji za odpověd, a umí to někdo spravit, jiným způsobem než výměnou celé desky?Výměnou jen vadného dílu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: pát 21. pro 2012 20:31:41 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
Obávám se, že toto nikdo nespraví... Kde jsi ho kupoval?

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: pát 21. pro 2012 22:21:04 
Offline
čtenář

Registrován: stř 19. pro 2012 22:34:55
Příspěvky: 6
Já ho dostal,kdyby tu byl někdo kdo to dokáže spravit rád mu to zaplatím


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: sob 22. pro 2012 08:53:21 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Elektronika tohoto typu se prakticky jiz opravovat neda. To tak jeste vadny pin na repracku, ale vymenovat odpory a kondiky kdyz nejsou a nebudou presne informace, navic pri jemnosti teto elektroniky = nerealne. Mame na firme dobrou stovku takovychto detektoru a nevyhodili jsme je spis z nostalgie...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: sob 22. pro 2012 11:28:33 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 676
Bydliště: Praha
Robert píše:
Elektronika tohoto typu se prakticky jiz opravovat neda. To tak jeste vadny pin na repracku, ale vymenovat odpory a kondiky kdyz nejsou a nebudou presne informace, navic pri jemnosti teto elektroniky = nerealne. Mame na firme dobrou stovku takovychto detektoru a nevyhodili jsme je spis z nostalgie...

Tohle jemná elektronika? No pokud to chcete pájet letlampou, pak potom asi ano :D :D

VF část vyžaduje přesnou montáž, ale jinak s tím neni velký problém. Např. u starších detektorů běžně opravuji vadný zvuk, přičemž závada není v repráčku, ale v čipu na základní desce. A to nemám žádné extra vybavení.

Závadu tipuji v procesoru. Lze nahradit třeba z jiného vadného detektoru stejného typu (pokud je k dispozici).

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: sob 22. pro 2012 14:19:49 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
Myslím, že tvá reakce odpovídá tvému podpisu...

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: sob 22. pro 2012 17:15:26 
takže je vyřešeno - msp_x Ti to spraví.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: sob 22. pro 2012 19:33:41 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
a počítám Zadara jak ho znám...

dovolil jsem si ftípek
řB

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: sob 22. pro 2012 21:21:30 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Ale dal bych tam velký "Z" :-)

msp_x: A opravíš nám teda ty nefunkční detektory? Z každých dvou opravených si jeden můžeš nechat. Bereš?

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2012 14:38:34 
Offline
čtenář

Registrován: stř 19. pro 2012 22:34:55
Příspěvky: 6
Myslím si že to není až tak jemná elektronika, ale bylo by potřeba sehnat zapojení součástek datasheet k tomuto radaru. Dokážete ho někdo sehnat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2012 16:06:52 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08. úno 2012 14:48:47
Příspěvky: 3036
Bydliště: Brno, Brusel, Bratislava
Zadar je ale růžový na šedivém podkladu ;-)

_________________
Dunning-Kruger efekt je zlo...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2012 12:52:11 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Po soukromé komunikaci s msp_x bych chtěl uvýzt čistě pro pořádek některé věci na pravou míru:

1. Daná závada, kterou popisuje ludiis je podle výrobce neopravitelná, nicméně zaznamenali jsme jí pouze u méně než 1% detektorů ve stáří 2-4 let. Závada o které jsem mluvil "ve stovkách kusů" se týká Beltronicsů - tzv. CZ verzí od Cyberdyne které již více než 5 let nejsou v prodeji, tato závada navíc byla způsobena vadou v pirátksy upraveném firmware, nikoli problémem výrobce.
2. Daná závada je dle výrobce neopravitelná, nicméně nevylučuji, že za určitých okolností může být možnost opravit jí. Samozřejmě za předpokladu dostatku náhradních dílů, o jejichž dostupnosti bych nerad spekuloval, protože například náhradní procesory s nahraným programem prostě nejsou dostupné.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RX65e neukládá nastavení
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 15:37:02 
Offline
čtenář

Registrován: stř 19. pro 2012 22:34:55
Příspěvky: 6
Ahoj chci se zeptat jestli náhodou někdo nepřišel na to čím může být způsobeno neukládání nastavení na RX65euro.Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz