Právě je čtv 18. říj 2018 06:03:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 213 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2015 09:16:31 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
Dioda na GPS anténě svítila? Ta má blikat..
Pokud svítila ta na tlačítku tak OK
Zkus poslat LOG programátorům...třeba vyčtou kde byla chyba

Jakou GPS anténu používáš?

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2015 09:40:17 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Myslím na tlačítku, kde a jakou gps mám netuším.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2015 15:31:46 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
Že by nějaké zarušení, třeba od onboard kamery? Pokud dioda na dioda neblikala gps byla přítomna. Aktuální firmware je nahraný?

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2015 17:42:31 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Jj, kontroloval jsem to. Uvidíme, nikdy dříve se to nestalo, kamera stejná ve stejné pozici.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: čtv 26. lis 2015 18:38:28 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
snail píše:
Jj, kontroloval jsem to. Uvidíme, nikdy dříve se to nestalo, kamera stejná ve stejné pozici.

Můj osobní názor je "zaseklá" gps "anténa", kdy pro seriové lince dává nějaká data (takže P nevyhlásí "chyba GPS"), ale data jsou buď nesmyslná nebo furt stejná. Ideálně koukni do logu, kde si zapni položky "verze firmware" a "napětí ŘJ", které se aktualizují každých 10 minut včetně aktuální souřadnice.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: čtv 26. lis 2015 18:49:46 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Existuje ventualita že se signál jen na chvíli ztratil. Myslím, že dioda začíná blikat až po 5 vteřinách vez signálu. Druhá možnost je že se ti bortí filesystém a oprava databáze probíhá pouze po restartu.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: čtv 26. lis 2015 18:50:27 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
A nebo jak píše x2005 Jen opravím, že data nejsou po 10 minutách, ale 10 vteřinách.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: čtv 26. lis 2015 19:15:29 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Dnes vše bez problémů - Kolín. Obojí se včera stalo, když jsem jel z D11 na Chlumeckou a následně Poděbradskou - náhoda? Zkusím znova toto místo.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: čtv 26. lis 2015 19:25:15 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
Moje osobní ničím nepodložené podezření je na podpětí při startu GPS "přijímače" a/nebo GPS jednotky (to v čem je SD karta). Také to může být zarušení GPS přijímače, kdy podává nesmysly, takže není "na mapě". Nebo prostě podává furt nuly a programátor takový stav zapomněl ošetřit jako chybový stav. :?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: čtv 26. lis 2015 20:50:13 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
osobně bych též tipoval souvislost s parkováním venku a nízkým teplotán = podpětí při startu

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: čtv 26. lis 2015 21:54:17 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
To by hlasilo....+napětí na gps jednotce máš v logu...

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: sob 28. lis 2015 13:57:43 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Co ten log? Koukal jsi? Případně si zapni Tools a dej tam odeslatlog na server a pak dej echo s přesným datumem a časem a my se na ten log podíváme...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: ned 29. lis 2015 21:05:37 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
Log jsem ještě nezkoumal. Dnes mi cca 3 minuty po startu nahlásil něco ve stylu "radarová anténa není připojena" nebo tak nějak, po restartu už mlčel - jsem zvědav, co z toho bude + musím zajet k radaru, jestli to funguje. Pomohl by vám odeslání logu?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: ned 29. lis 2015 21:07:21 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
taková chybová hláška neexistuje.

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector II - Verze 2014
PříspěvekNapsal: ned 29. lis 2015 21:39:38 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4727
Bydliště: Praha
pustím si záznam z kamery a napíšu přesně - dej mi 2 minuty :-)

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 213 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz