Právě je sob 20. říj 2018 09:45:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 217 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: ned 31. bře 2013 02:24:56 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 749
Moc pekne misto a kvalitni stabilni detekce.

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: pon 15. dub 2013 11:08:29 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
MP Ramer příjezd
http://www.antiradary-forum.net/post49251.html#p49251

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: pon 06. kvě 2013 10:13:52 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
Byl bych pro zavedeni nějakého zpoždění při hlášení ztráty GPS signálu.

Semtam i na otevřeném prostoru krátce po zapnutí se GPSka fixne a chvíli na to zas ztratí signál a opět se fixne.

Vypnout gongy si nechci, ale takhle to pak gonguje ve třech sériích zasbou.

Vzhledem k tomu, že pokud dojde ke ztrátě GPS signálu takhle venku, tak se obvykle během pár vteřin opět fixne, tak by stačilo gong hlásící ztrátu GPS o pár vteřin odložit a pokud by mezitím došlo k novému fixu, tak by se nemuselo hlásit nic.

LEDka by mohla blikat tak jak teď, tedy hned jak by nebyl signál.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: pon 06. kvě 2013 23:39:45 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
post50316.html#p50316


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: sob 11. kvě 2013 20:10:15 
Offline
nováček

Registrován: ned 07. dub 2013 15:24:06
Příspěvky: 93
Bydliště: Praha a okolí
x-father píše:
Byl bych pro zavedeni nějakého zpoždění při hlášení ztráty GPS signálu.


To ja bych spis proti tomu. Chapu, ze to prudi, ale neni tam spis nejaky problem s prijmem (spatna viditelnost na oblohu, nejake ruseni)?

Ja jsem teda zatim nic takoveho nepozoroval, spis pozoruju dlouhy fix po startu, kdyz se zapne tam, kde neni prijem (treba podzemni garaz). Jak se vyjede ven, tak se treba dlouho nechce chytnout, ale jak se chytne, tak uz drzi (samozrejme krome uplne ztraty signalu v tunelu apod.). Podobne se ale chovaji ostatni GPS zarizeni, ktere mam, takze to je normal - souvisi to nejak s principem GPS (potrebuje si stahnout nejaky ten almanach nebo jak se to jmenuje bez preruseni). Obecne funguje u GPS nejlip: zapnout az pri dobrem vyhledu, nechat fixnout pri stani na miste (nehybat se) a pak az vyrazit.

Co ostatni, stejne/jine zkusenosti?

To ja bych se spis primlouval za neco na zpusob asistovane GPS u Nokie, kde si to stahne z Internetu nejaka ta pomocna data a fixne se to pak vzdycky rychlejc. To by mohly delat Toolsy :-).

_________________
Fanda Toolsů.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: sob 11. kvě 2013 20:54:55 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 26. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 1024
tak to už by byl modul i na simku, a to už by byly jiné možnosti rozšíření ..... třeba holící a depilační modul pro dámy ... .vysledky fotbalu pro pány .... atd

_________________
P950E - dostatečná ochrana pro takovéto domácí ježdění


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: ned 12. kvě 2013 21:21:06 
Offline
nováček

Registrován: ned 07. dub 2013 15:24:06
Příspěvky: 93
Bydliště: Praha a okolí
Tak o nápadech na GSM modul, displeji apod. jsem četl, ale to jsou všechno takové řekněme vylepšující věci. Správná poloha je vždycky základ :) . Mám s tím fakt zkušenost u těch Nokií nebo třeba u outdoorových hodinek s GPS, které připojíš ke kompu, ono si to z nich stáhne log a zároveň to nahraje nějaká ta aktuální data o satelitech a potom se třeba přesuneš desítky km jinam a fakt se fixne během pár sekund.

_________________
Fanda Toolsů.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: ned 12. kvě 2013 21:28:40 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
všechno je to o umístění antény...mě se fixne prakticky ihned po startu a drží...

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: ned 12. kvě 2013 21:37:54 
Offline
nováček

Registrován: ned 07. dub 2013 15:24:06
Příspěvky: 93
Bydliště: Praha a okolí
Určitě, umístění je hodně důležité. Plus samozřejmě pokovené skla atd. To bych viděl jako možný problém u x-fathera, že mu to vypadává - buď to blbě vidí nahoru nebo nějaké rušení od něčeho.

_________________
Fanda Toolsů.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: ned 12. kvě 2013 21:59:53 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
Ja mam gps na idealnim miste taky. Obvykle se fixla hned po startu. Ted ji to trva dyl. Zkontroluju, jestli se treba nepohnula. Subjektivni dojem je, ze se to zmenilo po update fw.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: ned 12. kvě 2013 22:02:37 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
Já vždy když ráno startuji, mám vše vypnuté, všechny gps a kamery. Po chycení GPS, pak zapínám ostatní věci. Pokud to udělám naopak, někdy Péčko chytá signál i přes 3 minuty. Holt více gps a čínské napaječe dělají své...

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: pon 13. kvě 2013 08:37:11 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
GPS jednotka u Protectoru mi přijde super citlivá a rychlá. Většinou se i za jízdy fixne okolo jedné minuty (ráno, po studeným startu). Jinak téměř okamžitě. Když to porovnám s takovým TomTom950 který se za jízdy dokáže hledat třeba 20 minut, tak Pčko chválím. Stejně tak rychle dává GPS od Protectoru změny rychlosti při brzdění (třeba před rdarem/indukčkou). Kamera má proti Péčku zpoždění třeba 2 sekundy.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: pon 13. kvě 2013 10:26:31 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
x2005
VS
Pazit

Víte jaký máte fw?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: pon 13. kvě 2013 11:15:07 
Ja taky nemam problem u P850/P950... GPS se chyta temer okamzite a to mi startuje v aute vse najednou.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Protector 950cz
PříspěvekNapsal: pon 13. kvě 2013 11:43:56 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
A fw?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 217 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz