Právě je úte 16. říj 2018 15:20:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 01. lis 2012 10:53:10 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
50ti hodinový pracovní den a 100%tní zdanění práce? :angry


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 01. lis 2012 11:06:27 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
IMHO kdyby chteli, tak by to cidlo mohli jeste zmensit. Na vysku i sirku by se dalo 1-3 mm ubrat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 01. lis 2012 11:08:32 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
Spis bych od tech eurosociku cekal, ze zakazou prescasy. Urcite by to zvedlo zamestnanost ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 01. lis 2012 11:11:58 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
x-father píše:
IMHO kdyby chteli, tak by to cidlo mohli jeste zmensit. Na vysku i sirku by se dalo 1-3 mm ubrat.

to klidně mohli...a rozhodně o víc....ale hlavně podle mě celý problém co se odcházení těch čidel týkalo tak je problém jasný-hliníkový obal...kdyby to dělali z plastu tak problémy neměli a bylo by to i levnější na výrobu...

edit: kdyby někdo chtěl foto v lepším rozlišení(prakticky všechno jde přečíst) tak SZ

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 01. lis 2012 11:52:06 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
To zmenšení jsem myslel bez zásahu, nebo bez většího zásahu do PCB.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. zář 2013 15:49:50 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
párkrát se mě stalo že když otočím klíčkem a startuju tak v repru STička to "pípne" jak do toho v první pozici jde šťáva a při startování se zas vypne... dá se to nějak ošetřit a nebo budu muset repro přepojit na trvalé napájení? nemá s tím někdo zkušenost?

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. zář 2013 17:50:21 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 26. říj 2012 09:59:53
Příspěvky: 734
Ja mam na cely "system" opozdovac - az po cca 20 sec po otoceni klucikom to pusti stavu...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. zář 2013 17:50:33 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
Nevím jestli pípne, ale mě v něm po připojení napájení luplo. Klasický problém jakéhokoliv soustavy zesilovač/repro (repráček je aktivní).

U audiosoustav se to tuším řešilo nějakým kondenzátorem paralerně na výstupu k repro, tak by to zřejmě po rozebrání šlo pořešit i tady.

Já navíc řešil ještě cvrlikání v repro sti vlivem blízkosti GSM antény od GPS/GSM modulu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. zář 2013 17:51:19 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4412
Acho píše:
Ja mam na cely "system" opozdovac - az po cca 20 sec po otoceni klucikom to pusti stavu...


Nejsem si jistý, zda lupnutí v repro u STI vyresi spozdeny start.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. zář 2013 19:43:07 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
Acho: zpožďovač na to nemá vliv...

x-father: tak myslím že mě to dělá to samé co tobě, budu muset nějak laborovat a pozkoušet něco

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. zář 2013 21:50:57 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 676
Bydliště: Praha
VS píše:
x-father: tak myslím že mě to dělá to samé co tobě, budu muset nějak laborovat a pozkoušet něco
Jak píše x-father, lupnutí je při připojení napájení k reproduktoru (a internímu zesilovači). Zpožďovačem můžeš maximálně ze dvou lupnutí udělat jedno.
Neřekl bych ale, že to lupnutí je natolik hlasité, aby bylo při startování slyšet.

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. zář 2013 22:07:52 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
asi to repro zapojím na trvalé napájení a bude to...bohužel slyšet to je a rozčiluje mě to :-)
Nemám rád jakékoliv rušivé zvuky...i na Protectoru mám vypnutou úvodní znělku a fix gps- jen potichu tutne aktivace AL a hotovo.

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. zář 2013 23:02:07 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6193
Bydliště: Praha
Vy jste teda "hifisti"..... Me spis vadilo, ze u STiR pri nastartovani / poklesu napajeciho napeti v urcite fazi jeho bootovani doslo k nenacteni konfigurace. Tak jsem si dal zpozdovac. A lupnuti repro jsem povazoval za soucast zvuku uvodni startovaci znelky.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 10. zář 2013 06:44:49 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8705
Bydliště: Zlínský kraj
x2005: mě po navyknutí na neotravný start Protectoru vadí i ty 4pipnutí nebo kolik jich je při startu STiR...ale to bohužel vypnout nejde(zkrácený start mám)

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 10. zář 2013 08:24:09 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 676
Bydliště: Praha
VS píše:
asi to repro zapojím na trvalé napájení a bude to...bohužel slyšet to je a rozčiluje mě to :-)

Dovolím si upozornit, že v klidu bere 60mA, což není zrovna málo. Aby ses pak někdy nedivil, že nemůžeš nastartovat.

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz